O nama

O nama

Ljepota balansa

Spoj luksuznih kozmetičkih tretmana za ljepotu izvana i tretmana za osobno zadovoljstvo iznutra!

Izuzetno je važno imati balans, ne zaboraviti na materijalno koje nam je neophodno, ali isto tako biti pozitivno ispunjen svime što radimo i sa svima koji nas okružuju. To možemo jedino ako smo zadovoljni sami sa sobom i ako znamo što želimo. Pustite stres i nervozu, uvjerite se kako je život lijep kada ga spoznamo. 

​Ljepota je i odraz našeg duhovnog stanja, vanjska bez unutarnje ljepote ne može funkcionirati, stoga je važno njegovati obje!

Mi vidimo vaše kvalitete i onda kada vi zaboravite na njih, pobuđujemo unutarnju ljepotu i ‘dotjerujemo’ vanjsku. Posjetite nas!

Portal Stilueta o

House of Beauty salonu

“Današnja priča vodi nas u House of Beauty, dom unutarnje i vanjske ljepote u samom centru grada. Pogled na zgradu HNK Ivana pl. Zajca, obnovljen raskošan sjaj prostora, čim zakoračite u novouređeni prostor osjetit ćete dobru energiju i autentičnost.”

Miss Business

Prisustvovali smo na prvoj Miss Business i vratili se s titulom Miss Simpatičnosti!

Imali smo priliku prisustvovati zaista posebnom događaju – Miss Business 2023. godine. Event u organizaciji sjajnog Vanavi experience, s Ivom Vavan na čelu, slavi poslovne žene, njihove uspjehe i ideje, a u središtu događanja je modna revija – na kojoj je sudjelovala i naša osnivačica Sanda Božić!

Cijeli članak pročitajte na sljedećoj poveznici.

Naš tim

House of Beauty

Upoznajte House of Beauty ekipu!

Sandra Božić

mag.oec., vlasnica salona. Nail tehničar, nail artist, personal development trainer.

Ana

Kozmetičar

Valentina

Kozmetičar/pediker

Sandra Božić

mag.oec., vlasnica salona. Nail tehničar, nail artist, personal development trainer.

Ana

Kozmetičar

Valentina

Kozmetičar/pediker

Monika

Nail tehničar

Antonia

Kozmetičar

Monika

Nail tehničar

Oduvijek me vukla ljubav prema umjetnosti i kreiranju. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Rijeci 2010. god odlučila sam se na edukaciju za ugradnju i geliranje umjetnih noktiju i tako je sve krenulo.

Do danas sam završila nekoliko tečajeva za nail art i dodatno ukrašavanje noktiju. Najveća nagrada i potvrda za trud je zadovoljstvo klijentica kojem svjedočimo svakodnevno i konstantno se trudimo da tako i ostane.

2013. godine sudjelovala sam na natjecanju u izradi French-a u Opatiji na Cosmetic News-u i osvojila 1.mjesto. Bila je to potvrda da sam usavršila dio vezan za vanjsku ljepotu, no pored toga, dugi niz godina me zanima i unutrašnji sklad te zadovoljstvo samim sobom. Stoga sam, u međuvremenu završila brojne edukacije za poboljšanje kvalitete života te sam postala trener osobnog rasta i razvoja te učitelj po All Level Healing tehnici, Reiki majstor i učitelj te Theta Healing praktičar. Kako bih svojim klijenticama i klijentima omogućila da se i osjećaju posebno, odlučila sam napraviti jedinstveni spoj unutarnje i vanjske ljepote u svom House of Beauty salonu.

Izazov mi je ali istovremeno i poticaj što su mnogobrojne klijentice i klijenti prepoznali ovaj jedinstveni spoj usluga u našem gradu te s radošću dočekujem svaki novi dan i radne zadatke.

– Sandra Božić