Bonton salona

PRIJE DOLASKA

1. Priprema za termin

Ovisno o tretmanu za koji ste zakazali termin, molimo vas da na termin dođete spremni.

TRETMANI MANIKURE/PEDIKURE
Prije tretmana, dobro operite ruke i nokte.

MASAŽE
Prije masaže otuširajte se u toplijoj vodi kako biste opustili mišiće.

DEPILACIJE
Obavezno se otuširajte se u toplijoj vodi kako bi koža omekšala i kako bi eventualne urasle dlačice izbile na površinu. Brazilska depilacija zahtijeva vrlo intiman odnos s kozmetičarkom koja je tijekom depilacije svega desetak centimetara udaljena od vaših intimnih dijelova tijela. Kako bi ublažili osjećaj nelagode, istuširajte se netom prije odlaska u salon. Tako ćete barem biti sigurni da ste čisti i mirisni.

Depilaciju radimo i u vrijeme ciklusa. Dužina dlačica mora biti minimalno 5 mm (približno najmanje 2 tjedna od zadnjeg brijanja, odnosno 4 tjedna od zadnje depilacije). 

2. Higijena salona

U našem salonu postavljeni su higijenski standardi prema najstrožim kriterijima struke. Nakon završetka tretmana korišteni set instrumenata prolazi složeni higijenski proces – instrumenti se prvo čiste i dezinficiraju nakon čega se stavljaju u proces sterilizacije. Između tretmana, sve radne jedinice obavezno se čiste i dezinficiraju. Sve naše djelatnice nose zaštitne rukavice i maske kako bi zadovoljili visoke standarde higijene.

Molimo vas da, u skladu s visokim higijenskim standardima, vodite računa o osobnoj higijeni prije dolaska u salon. Ni jedan tretman ne bi trebao biti neugodno iskustvo, ni vama, ni našim djelatnicama. 

DOLAZAK NA TERMIN

1. Dolazak na termin

Rezervirajte svoj termin unaprijed, što je prije moguće. Svaki zakazani termin vrijeme je koje u potpunosti posvećujemo isključivo vama. Kako ne bi bilo kašnjenja, molimo vas da dođete 5 minuta prije zakazanog termina.

2. Kašnjenje na termin

Svako kašnjenje dulje od 10 minuta, tretira se kao nedolazak na termin. Svaki termin uključuje određeno vrijeme, a u slučaju kašnjenja vaš tretman moći ćemo provesti u cijelosti samo ako nam to vrijeme dopusti. Kako bismo uslugu mogli izvršiti kvalitetno i profesionalno, molimo vas da dolazite na vrijeme.

3. Otkazivanje termina

Ako niste u mogućnosti doći na termin koji ste zakazali, molimo vas da nam javite najkasnije 24 sata prije. Ukoliko ne otkažete, termin će vam se naplatiti prilikom iduće posjete.

4. Zdravstveni problemi

Ukoliko imate specifične zdravstvene probleme ili kronične bolesti, molimo vas da to napomenete kod rezervacije tretmana ili prije početka tretmana.

NAKON TRETMANA

1. Slušajte preporuke naših djelatnica

I nakon izlaska iz salona postoje pravila kojih se treba držati – saslušajte savjete koje vam nude naše djelatnice. Oni se baziraju na edukaciji i prije svega, bogatom iskustvu. Nakon svakog tretmana, dat ćemo vam individualne preporuke koje će čuvati vaše zdravlje i osigurati dugoročne rezultate.

Ovisno o tretmanu slijedite generalne preporuke. 

MASAŽE
Masaža vas dehidrira, zbog čega sustav cirkulacije, krv i limfni sustav postaju tromi. Zato uvijek nakon masaže konzumirajte dovoljno tekućine. Nakon masaže, pričekajte sat vremena prije nego što se istuširate. Pustite da ulja uđu u vašu kožu prije tuširanja.

Nakon masaže pokušajte produžiti osjećaj smirenosti. Odmarajte se, radite sve što vas opušta fizički i psihički. Bavljenje bilo kakvom napornom aktivnošću, može rezultirati ozljedom mišića.

DEPILACIJE
U prvih 24, odnosno 48 sati klijentice ne bi trebale raditi piling, kao ni stavljati bilo kakve kreme, losione, ulje ili dezodoranse. Potrebno je izbjegavati saune, bazene i teretanu, kao i izlaganje suncu. Ne nosite usku odjeću, već pripremite čisto rublje i široku pamučnu odjeću.