HoB preporuka

House of Beauty

NOVO U

PONUDI

Cupping anticelulitni tretmani

1 tretman (60min)

PAKET 10 tretmana (60min)

1 tretman (30min)

PAKET 10 tretmana (30min)

House of Beauty

HoB

HYDRAFACIAL

5u1 tretman lica

Priuštite svome licu njegu koju zaslužuje – tijekom HoB HydraFacial 5u1 tretmana koristimo vrhunski višenamjenski aparat Aquaclean Elite, koji omogućava izvođenje 5 različitih tretmana njege lica: 

  • vodikov piling
  • kisik
  • ultrazvuk
  • radio frekvenciju​
  • hladno-tople sonde

HoB HydraFacial tretman lica osigurat će čišćenje kože, piling, uklanjanje mrtvih stanica i hidrataciju kože, a pogodan je za sve tipove i stanja kože poput akni, dehidracije, preosjetljivosti, rozaceje i psorijaze, starenja, bora, UV oštećenja, nepravilnosti, hiperpigmentacije i još mnogo toga! 

Vodikov piling

Za razliku od mikrodermoabrazije, ova metoda ne koristi abrazivne glave, već vakuumsku polugu s različitim usisnim glavama pa se, u kombinaciji s vakuumskom funkcijom, na kožu nanosi hidrogenizirana voda i/ili do tri različita seruma.

Istovremeno se može izvesti kemijski i mehanički piling, čišćenje kože (površinsko i dubinsko), vlaženje kože i stimulacija tkiva. Ovom višestupanjskom tehnologijom moguće je potpuno ukloniti stare i oštećene stanice kože, toksine, višak keratina, mitesere i ostale nečistoće s kože. 

Za sveobuhvatnu njegu lica uređajem se također provode i sljedeći tretmani:

KISIK – osvježava kožu nježnom maglicom koja sadrži personalizirane kozmetičke preparate.

ULTRAZVUK – Potiče oksigenaciju kože i stvaranje kolagena, poboljšava cirkulaciju, osigurava opuštanje mišića te aktivira propusnost kože, što poboljšava učinkovitost preparata koji se koriste za njegu tijekom tretmana.

RADIO FREKVENCIJA (bipolarna) – stimulira fibroblaste na stvaranje novog kolagena, zagrijava tkivo, otvara pore, pročišćava limfne čvorove, poboljšava fine linije i bore, vraća elastičnost kože i poboljšava njen tonus.

HLADNO TOPLE SONDE – imaju dvije glavne funkcije:

  • toplina koja djeluje izravno na kožu opušta mišiće, poboljšava i potiče cirkulaciju, otvara pore te opušta mišiće i smanjuje stres
  • izravno hlađenje poboljšava tonus kože, smanjuje bore i crvenilo.

House of Beauty

HoB

MASAŽE

Aroma masaža

Dopustite si 60 minuta čistog uživanja u masaži cijeloga tijela krojenoj po vašoj mjeri!

Specifičnost aromaterapije su esencijalna ulja (aromatični pripravci) s raznim mirisima i djelovanjima koji se prilagodjavaju individualnom izboru pojedinca.

Tijekom aroma masaže udišete molekule esencijalnog ulja i upijate ih kroz kožu., čime se ublažavaju kronični bolovi i otklanjaju mogući problemi u organizmu, postiže osjećaj ugode, opuštanja napetih dijelova tijela, ali i otklanjanje stresa, postizanje ravnoteže u organizmu te za stimulacija i bolji protok energije.

Energetska antistres masaža

Za kraj naporne i iscrpljujuće godine nagradite sebe i/ili svoje voljene ultimativnim opuštajućim iskustvom!

House of Beauty energetska antistres masaža posebna je po tome što prvih 20-30 minuta odvajamo za energetski tretman kod kojeg je vaš jedini zadatak leći, opustiti se i uživati u umirujućoj glazbi i atmosferi, a potom nastavljamo s ugodnom antistres masažom.

Kroz 90 minuta tretmana naglasak je na dubokom opuštanju tijela i mišića pri čemu se trenutno oslobađaju one misli koje nas opterećuju. Otpuštamo stres te jačamo imunitet.

Rezultat je povećanje razine energije za svakodnevne aktivnosti te osmijeh na licu koji će, nadamo se, trajati danima!

Your nails are a way to speak your style without having to say a word.

Make An Appointment

Duis dictum vestibulum ante vitae ullamcorper. Phasellus ullamcorper odio vitae eleifend ultricies lectus orci congue magna in egestas nulla libero non nisla.