Anticelulitni tretmani

Masaže

ANTICELULITNI TRETMANI

Bye, bye celulit!

Iako borbu protiv celulita na vrh liste kozmetičkih prioriteta najčešće stavljamo tek dolaskom toplijih mjeseci većini je žena ovaj problem ‘tiha patnja’ svih 365 dana godini. Žene smo i znamo koliko celulit može biti uporan i zato nismo odustajale dok nismo pronašle djelotvorna rješenja. Sada ih želimo podijeliti i s Vama. Odaberite svoj način za uništenje celulita!

It's not selfish to love yourself, take care of yourself, and make your happiness a priority. It's necessary.

– Mandy Hale

It's not selfish to love yourself, take care of yourself, and make your happiness a priority. It's necessary.

– Mandy Hale

Anticelulitna masaža

Masaža je jedan od najučinkovitijih saveznika u borbi protiv omraženog celulita. Anticelulitnom masažom se s posebnom pažnjom tretiraju dijelovi koje celulit najizraženije pogađa kao što su noge, trbuh, bedra, nadlaktica, a idealna je i za područja iznad koljena i gornjeg dijela bedara. Masaža potiče cirkulaciju krvi, limfe i energije te se na taj način stanice čiste te se iz tijela otklanjaju otpadne tvari, razbijanja se celulit, izvlači iz dubine na površinu i dolazi do njegove eliminacije.

Posebno popularnim tretmanom u otklanjanju celulita smatra se i limfna drenaža koja se primjenjuje na nekoliko područja, a čitav se proces odvija oko same limfe, kako i ime tretmana ukazuje. Više o limfnoj drenaži pročitajte ovdje

Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

Maderoterapija

U oblikovanju figure i borbi protiv celulita uz klasičnu ručnu anticelulitnu masažu u pomoć nam stižu i drveni valjci.

Maderoterapija, što u prijevodu znači “terapija drvetom”, tehnika je porijeklom iz Kolumbije, a zasniva se na korištenju anatomski oblikovanih drvenih valjaka različitih dimenzija.

KAKO DJELUJE?

Ova 100% prirodna, neinvazivna metoda za cilj ima, ravnomjernim ritmičkim pokretima uz pomoć anatomski oblikovanih valjaka od prirodnog materijala, potaknuti usporenu limfu kako bi se iz tijela izbacile otpadne tvari, ubrzala cirkulacija i metabolizam te smanjila upala masnih stanica.

Nakon što se tretiranjem tkiva drvenim valjcima ‘probudi’ uspavani limfni sustav treba mu dati vremena da nagomilane toksine izbaci iz tijela te potakne cirkulaciju i metabolizam na brže trošenje masti, izbacivanje vode itd. Kako bi organizam imao vremena odraditi sve procese maderoterapija se radi u razmacima od 2 dana.

JE LI TRETMAN BOLAN?

Mehaničko tretiranje celulita u prvih nekoliko tretmana zasigurno nije ugodno, ali nije ni toliko bolno da se ne može izdržati. Konačan rezultat će, sigurne smo, opravdati nelagodu koja se osjeća tijekom prva 2-3 tretmana, a svakim sljedećim masaža sve više godi pa čak i opušta. Nakon tretmana uglavnom se osjeća blaga bol slična upali mišića koja ukazuje na to da se u tijelu događaju promjene te da maderoterapija stvarno djeluje

KADA SE VIDE PRVI REZULTATI?

Osim željenog estetskog efekta – smanjenja obujma i oblikovanja figure, elastične kože na bedrima, stražnjici i trbuhu te razgradnje celulita tretmanom se postiže kompletna detoksikacija, opuštanje organizma i pozitivni efekti na cjelokupno zdravlje.

Za optimalne rezultate preporučuje se 10 ili više tretmana (što uvelike ovisi i o motiviranosti te životnim navikama klijentice, tjelesnoj masi, građi tijela i slično). Uvijek je najbolje konzultirati se s kozmetičarkom kako bi se definirao idealan paket tretmana za postizanje najboljih rezultata. Konkretno većina klijentica prve veće promjene osjeti i vidi nakon 4 ili 5 tretmana.

MADEOTREAPIJU NE PREPORUČAMO AKO…

Iako potpuno prirodan ovaj oblik masaže se ne preporučuje trudnicama, osobama s proširenim venama i izraženim kapilarama te osobama s kožnim oboljenjima kao što su psorijaza, ekcem i slično. Također je važno znati da se tretman ne smije izvoditi za vrijeme menstruacije.

Brazilska maderoterapija

Brazilska maderoterapija je neinvazivan tretman oblikovanja tijela prilikom kojeg koristimo drvene rekvizite, baš kao i u klasičnoj maderoterapiji. Razlika je da se kod klasične maderoterapije koriste drveni valjci, a kod brazilske maderoterapije koriste se drvene čašice različitih veličina.

Bazira se na procesu limfne drenaže prilikom koje se otklanja višak tekućine iz organizma. Pritiskom čašice na površinu tijela stvara se vakuum te se one povlače kako bi se doprlo do dubljih slojeva tkiva. Određenim pokretima razbijamo površinske i dubinske masne naslage na manje nakupine kako bi se lakše mogle razgraditi. Pritom dolazi do zagrijavanja, pospješuje se prokrvljenost tkiva, a samom cirkulacijom potiče se izbacivanje toksina i viška vode iz tijela. Koža je glađa, zategnutija te se postiže lifting efekt. Važno je naglasiti da je brazilska maderoterapija prirodan, neinvazivan tretman – ne koriste se kemijski preparati, već samo prirodna ulja za masažu te na taj način tijelu pomažemo da se riješi viška masnih naslaga i viška vode u organizmu. 

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU KLASIČNE I BRAZILSKE MADEROTERAPIJE?

Dok se prilikom klasične maderoterapije koriste drveni valjci, prilikom brazilske koriste se drvene čašice. Za razliku od klasične, kod brazilske maderoterapije se dopire do dubokih slojeva tkiva te se aktiviraju stanice iznutra. Svakim tretmanom brazilske maderoterapije razgrađuje se velika količina masnih stanica, a radi se po principu da vakuum u čašici stvara niski tlak koji „usisava“ kožu i podiže je, pritom zateže tkivo i opušta limfne i krvne kapilare te oslobađa masnoću iz stanice.

Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

Ručna anticelulitna masaža

Termo dekom i anticelulitnom masažom protiv kilograma!

Brzo i učinkovito, na potpuno prirodan i zdrav način riješite problem viška kilograma. Na jednostavan način recite zbogom nakupinama masnog tkiva i celulita te neka vaša koža bude svježa i tonizirana, a vaše tijelo čvrsto i pravilno. Izbacite toksine iz tijela, a masne će se naslage topiti i napuštati vaše tijelo.

Anticelulitna masaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva.

Limfna drenaža

Posebno popularnim tretmanom u otklanjanju celulita smatra se limfna drenaža koja se primjenjuje na nekoliko područja, a čitav se proces odvija oko same limfe, kako i ime tretmana ukazuje. Limfna drenaža neprijatelj je celulita, natečenih nogu, proširenih vena i opuštene kože.

Ručna limfna drenaža je tehnika koju koristimo da bi uspostavili ravnotežu između
tekućina u organizmu – uklanjamo višak tekućine iz vezivnog tkiva, povećavamo protok krvi (bolja cirkulacija), otklanjamo štetne tvari u organizmu te poboljšavamo izgled same kože.

Limfna drenaža:

 • pruža detoksikaciju i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu
 • ubrzava lipolizu i znojenje
 • aktivira tijelo i njegove funkcije
 • prazni tijelo od otpada kao što su teški metali, otrovi
 • ubrzava metabolizam, eliminira umor Ibalansira živčani sustav
 • poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre
 • sve nas to dovodi do poboljšanja raspoloženja
 • poboljšava imunološki sustav, smanjuje bolove i upale, oporavlja organizacijske funkcije tijela

Presoterapija - aparativna limfna drenaža

Aparativna limfna drenaža naziva se i presoterapija.

Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče metabolizam, razgrađuje celulit, i poboljšava prokrvljenost tkiva. Izuzetno je djelotvoran kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika.

Presoterapija koristi stroj pod pritiskom zraka za napuhivanje odijela koje stišće vaše ruke, noge i/ili trbuh u ritmičkom pokretu, stimulirajući tako tjelesni limfni sustav. Kada funkcionira optimalno, limfni sustav prenosi tekućinu koja sadrži bijele krvne stanice
koje pomažu tijelu u borbi protiv infekcija.

Korisni učinci presoterapije:

 • opušteni mišići i manje bolova
 • smanjenje pojave celulita
 • smanjenje oteklina i ukočenosti udova
 • zategnuta i čvršća koža
 • jači imunološki sustav zahvaljujući pravilnom radu limfnog sustava

Tretman thermo dekom

Masne naslage i celulit tope se dok ležite…

Termo deka se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva čime pomaže u ubrzavanju cirkulacije, aktivacije stanica.

Prije samog ulaska u termo deku, naša kozmetičarka će vas namazati hladnom anticelulitnom kremom te umotati u foliju. Zagrijanost termo deke je između 30°C i 60°C i prilagođava se stanju i potrebama klijenata.

Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

CelulitBANG paket

Celulit igra podlo i udara nisko, ali mi imamo dobro razrađenu taktiku kako ga pobijediti!

Idealno bi bilo kada bismo uvijek imale dovoljno vremena, volje i svega ostalog za održavanje svog izgleda u tip-top stanju. Kako to ‘idealno’ najčešće nije slučaj celulit nam većini zadaje glavobolje i ruši samopouzdanje (posebice dolaskom toplijih dana)!

Žene smo, znamo koliko celulit može biti uporan i zato nismo odustajale dok god nismo pronašle djelotvorno rješenje. CelulitBANG paket naše je tajno oružje u borbi s ovim ženskim neprijateljem. Isprobajte ga, rezervirajte svoj termin u i iskoristite nižu cijenu za kupnju paketa! 

CelulitBANG paket:
10 x ručna anticelulitna masaža
10 x thermo deka

ZAŠTO ODABRATI CelulitBANG paket?

Zato jer MOŽETE LEŽATI I PREPUSTITI SVOJ PROBLEM PROFESIONALCIMA!

Naš anticelulitni paket uključuje 30 minuta ručne anticeluline masaže i 30 minuta tretmana u termo deki što znači da se od Vas ne očekuje previše angažmana već samo malo vremena i redoviti dolasci.

Jedino što trebate je rezervirati termin, a za ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Zato što će VJEŠTE RUKE KOZMETIČARKE I KVALITETNI PREPARATI POMOĆI VAŠEM TIJELU IZBACITI SUVIŠNU TEKUĆINU I TOKSINE

Svakim dolaskom celulit na Vašim bedrima i stražnjici bit će sve manje vidljiv jer se hvatamo u koštac s njegovim glavnim uzročnicima.

Mnoge naše klijentice većv su se uvjerile u efikasnost CelulitBANG tretmana i s velikim zadovoljstvom možemo reći da niti jedna nije bila razočarana.

Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na: