Njega i tretmani lica

House of Beauty

NJEGA I

TRETMANI LICA

Za onaj osjećaj poslije...

Najbolja podloga za ‘make up’ je njegovana i zdrava koža, a nezamjenjivi način da ju oslobodimo nakupljenih nečistoća je profesionalni tretman čišćenja lica. Priuštite svom licu kraljevski tretman u House of Beauty salonu! 

Beautiful skin requires commitment, not a miracle.

Beautiful skin requires commitment, not a miracle.

HoB dijamantna mikrodermoabrazija

Dijamantna mikrodermoabrazija jedan je od najpopularnijih kozmetičkih tretmanu u svijetu, no ako niste sigurni kako točno vama on može pomoći, evo nekoliko važnih informacija: 

Mikrodermoabrazija kombinira fine abrazivne vrhove, dijamantne čestice i vakuum tehnologiju – bezbolan je i jednostavan tretman.

Preporučuje se kod osoba koje pokušavaju riješiti stanja kože poput: hiperpigmentacije, proširenih pora, oštećenja od sunca, akna i ožiljaka od akni, neujednačenog tena, bora i keratoze.

Rezultati: omekšavanje finih nepravilnosti te ublažavanje bora, zaglađivanje grube teksture kože, smanjena hiperpigmentacija, sjajna i obnovljena koža.

Ovisno o stanju kože, preporučuje se napraviti između 2 i 5 tretmana u kontinuitetu.

Između čišćenja lica i tretmana dijamantnom mikrodermoabrazijom treba proći minimalno 5 do 7 dana.

NAKON TRETMANA:

Nakon tretmana odmah možete nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima, uz preporuku nanošenja kreme sa zaštitnim faktorom i izbjegavanja izlaganja suncu. 

Poželjno je izbjegavanje nanošenja šminke odmah nakon tretmana.

PRIJE TRETMANA:

Prije početka tretiranja kože mikrodermoabrazijom važno je napraviti tretman čišćenja lica kako bi se postigli istinski rezultati. 

Ne koristiti proizvode koji u sebi sadrže glikolnu, mliječnu i/ili retinoičnu kiselinu te pilinge 72 sata prije tretmana.

Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

HoB tretman kiselinama za problematičnu kožu

Korištenje kiselina u tretmanima lica pokazalo je velike beneficije. Zapravo, radi se o nekim od najkorisnijih sastojaka dostupnih u njezi kože.

U House of Beauty od sada možete rezervirati termin za tretman lica s kiselinama za problematičnu kožu:

Glikolna kiselina vjerojatno je najpoznatija i najviše korištena od kiselina u skincare-u. Vrlo je učinkovita u pilingu kože i smanjenju bora, sprječavanju akni, blijeđenju tamnih mrlja, poboljšanju debljine kože i ujednačavanju teksture kože.

Mix fitinske, pirogrožđane, mliječne i ferulinske kiseline odličan je u smanjivanju proširenih kapilara, posvjetljivanju diskoloracije i zatvaranju proširenih pora kože te ima bakteriostatsko i antioksidativno djelovanje. 

Nakon stručnog savjetovanja, odabrat ćemo kiselinu idealnu za vaše stanje i potrebe kože te krenuti na putovanje prema blistavom tenu!

Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

HOB HYDRAFACIAL - 5u1 tretman lica

Priuštite svome licu njegu koju zaslužuje – tijekom HoB HydraFacial 5u1 tretmana koristimo vrhunski višenamjenski aparat Aquaclean Elite, koji omogućava izvođenje 5 različitih tretmana njege lica:
 • vodikov piling
 • kisik
 • ultrazvuk
 • radio frekvenciju
 • hladno-tople sonde

HoB HydraFacial tretman lica osigurat će čišćenje kože, piling, uklanjanje mrtvih stanica i hidrataciju kože, a pogodan je za sve tipove i stanja kože poput akni, dehidracije, preosjetljivosti, rozaceje i psorijaze, starenja, bora, UV oštećenja, nepravilnosti, hiperpigmentacije i još mnogo toga! 

Vodikov piling

Za razliku od mikrodermoabrazije, ova metoda ne koristi abrazivne glave, već vakuumsku polugu s različitim usisnim glavama pa se, u kombinaciji s vakuumskom funkcijom, na kožu nanosi hidrogenizirana voda i/ili do tri različita seruma. 

Istovremeno se može izvesti kemijski i mehanički piling, čišćenje kože (površinsko i dubinsko), vlaženje kože i stimulacija tkiva. Ovom višestupanjskom tehnologijom moguće je potpuno ukloniti stare i oštećene stanice kože, toksine, višak keratina, mitesere i ostale nečistoće s kože.

Za sveobuhvatnu njegu lica uređajem se također provode i sljedeći tretmani:

KISIK – osvježava kožu nježnom maglicom koja sadrži personalizirane kozmetičke preparate.

ULTRAZVUK – Potiče oksigenaciju kože i stvaranje kolagena, poboljšava cirkulaciju, osigurava opuštanje mišića te aktivira propusnost kože, što poboljšava učinkovitost preparata koji se koriste za njegu tijekom tretmana.

RADIO FREKVENCIJA (bipolarna) – stimulira fibroblaste na stvaranje novog kolagena, zagrijava tkivo, otvara pore, pročišćava limfne čvorove, poboljšava fine linije i bore, vraća elastičnost kože i poboljšava njen tonus.

HLADNO TOPLE SONDE – imaju dvije glavne funkcije:

 • toplina koja djeluje izravno na kožu opušta mišiće, poboljšava i potiče cirkulaciju, otvara pore te opušta mišiće i smanjuje stres
 • izravno hlađenje poboljšava tonus kože, smanjuje bore i crvenilo.
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

Kompletna njega: klasični tretman čišćenja lica

Tretman uključuje kompletnu njegu lica: 

 • uklanjanje šminke (po potrebi),
 • piling: kojim se uklanja sloj mrtvih stanica i dubinsko čiste pore,
 • omekšavanje kože toplom parom,
 • ekstrakcija mitesera (mehaničko čišćenje lica),
 • dezinfekcija i toniziranje,
 • masaža i dubinska njega kozmetičkim preparatima,
 • maska.​

Zbog preparata koji se koriste, a i same tehnike masaže, dubinski njegujemo kožu, potičemo metabolizam unutar stanica, radimo na tonusu odgađajući na taj način prve procese starenja kože.

Trajanje tretmana: ovisno o tipu i stanju kože.

Up šminkanje

Tretman za vraćanje svježine licu!

Up šminkanjem stvara se ravnoteža između različitih područja lica, poboljšava se tekstura i izgled tena, a koža se hrani i hidratizira. Koža lica je nakon tretmana osvježena i zaštićena od vanjskih štetnih čimbenika. Ovaj tretman uključuje potpuni refresh lica uz:​

 • peeling,
 • masku za lice te
 • masažu.

Trajanje tretmana: 50 minuta. 

Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

DETOX LICA

Matcha prah - tajna lijepe kože

Maska za lice od matcha zelenog čaja osvježava, pročišćava i hrani kožu prirodnim sastojcima i antioksidansima. Prisutnost vitamina C i E doprinose normalnoj funkciji kože lica, održavaju ju zdravom i mekom, ujedno ublažavajući upale i prerano starenje kože. 

Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na: