Miss Business PGŽ 2023.

(FOTO Vanavi experience)

Spoj elegancije, uspješnih poslovnih priča i ugodnog druženja – prisustvovali smo na prvoj Miss Business i vratili se s titulom Miss Simpatičnosti!

Nedavno smo imali priliku prisustvovati zaista posebnom događaju – posvećenom uspješnim poduzetnicama, s ciljem proslave elegancije, uspjeha i poslovne izvrsnosti žena. Miss Business PGŽ 2023. održao se na predivnoj Crekvini u Kastvu, kao prvi takav događaj na prostorima naše države. Sam događaj nadmašio je sva naša očekivanja.

Event u organizaciji sjajnog Vanavi experience, s Ivom Vavan na čelu, slavi poslovne žene, njihove uspjehe i ideje, a u središtu događanja je modna revija – na kojoj je sudjelovala i naša osnivačica Sanda Božić! edva smo dočekale biljele kute zamijeniti svečanim haljinama i podržati je najglasnije moguće.

Revija se sastojala od modnih kreacija koje su tematski bile usmjerene na poslovne žene pod zajedničkim nazivom “Jesenska kolekcija za poslovnu ženu”, a sadržavale su kreacije lokalnih dizajnera (odjeće, nakita, torbica…) i boutique-a.

Sandra je, uz ostale sudionice, predstavila čak tri look-a: Casual business, Office i nama naravno najdraži, Night-cocktail. Veličanstvene kombinacije su bile iz Boutique Anais Moda, za savršenu frizuru zadužen je bio studio Hello iz Kastva. Aleksandra Domijan ponosno potpisuje make-up. Za nakit zadužen je bio Nakit Lesis-creations Andrea jewelry. Prisutne su bile i učenice frizerskog i kozmetičkog usmjerenja Obrtničke škole u Opatiji koje su otkrivale tajne svijeta frizerske i make-up industrije.

Uzbuđenje i ponos izmjenjivali su se iz izlaska u izlazak. Početnu tremu u trenu je zamijenilo samopouzadanje, red smijeha, red gromoglasnog pljeska i baš dobra zabava. ”Posebno smo ponosni na naše kandidatkinje koje su zasjale na pozornici i pokazale da svaka žena može ostvariti sve što poželi. One su blistale, prije svega, unutarnjom ljepotom, uspjehom i divnom energijom” rekli su iz organizacije, a mi ćemo se jednoglasno složiti s njima.

Stručni žiri je imao težak zadatak, ali na kraju su donijeli svoje odluke. Svi znamo da je šarmu naše Sandre teško odoljeti, tako da je ona izabrana kao najsimpatičnija Miss, Ivana Sigmundović kao najelegantnija Miss, dok je titulu Miss Business 2023. Primorsko goranske županije ponijela Deborah Voncina Ivanić. Čestitke!

(FOTO Marko Paradžik)

Svi zajedno uživali smo tijekom cijele večeri u prekrasnoj atmosferi ispunjenom pozitivnom energijom i podrškom. Sklapala su se nove poslovne suradnje, ali i prijateljstva – što su i bili ključni ciljevi cijele manifestacije. Mi smo se vratili puni doživljaja, novih poznanstva i iskustva. I s lentom, naravno!

Ovom prilikom željele bismo potaknuti sve žene da slijede svoje snove, skupe hrabrosti i zakorače na put ka ostvarenju svojih poslovnih ciljeva. Sve je moguće. Također, htjele bismo se zahvaliti vrhunskom rganizacijskom timu koji stoji iza ovog eventa. Nadamo se da je ovo tek prvi u nizu, te da slijedi još puno takvih. Želimo i trebamo se povezivati neovisno o branši, iskustvu i poziciji. Budimo jedna drugoj podrška.

Sve za jednu, jedna za sve!

Galerija