Depilacija

Depilacija

DEPILACIJA

"Hair free is care free"

Bolovi, strahovi, urastanja, podljev – sve nabrojano kod nas nema pravo boravka! 

Dugi niz godina bavimo se raznim tehnikama depilacije te prilagođavamo svakom klijentu tehniku koju želi i koja je za njegov tip kože najbolja u svakom pogledu. Uz preparate, kod depilacije su izuzetno bitni i pokreti te znanje kozmetičarke. Svjesne činjenice da depilacija odavno nije samo ‘ženski sport’, konstantno se usavršavamo i educiramo na svim područjima. Prepustite se u naše ruke s punim povjerenjem.

EGIPATSKA DEPILACIJA

Depilacija šećernom pastom

Prirodni sastojci za najbolje i najdugotrajnije rezultate! 

Depilacija šećernom pastom prirodno je rješenje za uklanjanje dlačica zajedno s korijenom. Od svih metoda depilacije ima najpreciznije i najdugotrajnije rezultate. Zbog prirodnih sastojaka paste nakon ove metode depilacije nema reakcija na koži, pasta se nanosi što isključuje mogućnost opeklina, a može se primjenjivati na svim dijelovima tijela bez obzira na tip kože i dlačica. Postupak podrazumijeva nanošenje guste šećerne paste na željeno područje u smjeru suprotnom od rasta dlačica koja se zatim uklanja u smjeru rasta dlačice što rješava problem urastanja. Šećerna pasta lijepi se samo za dlaku, a ne i za žive stanice kože, što umanjuje bol, a osim što služi kao sredstvo za depilaciju šećerna pasta radi i blagi piling odnosno uklanja mrtve stanice i nečistoće s kože pa površina ostaje glatka i meka. Depilaciju šećernom pastom vršimo na svim dijelovima tijela.

Prednosti depilacije šećernom pastom:​

 • Pasta ne lijepi za kožu već obavija samu dlaku i izvlači je iz korijena što umanjuje bol
 • Šećerna pasta uklanja i iznimno kratke dlačice (od 3 milimetara)
 • Dlaku izvlači iz korijena i ne trga ju, pa pospješuje zatvaranje folikule čime je daljnji rast dlake otežan, slabi folikula dlake i usporava se rast
 • Bol i neugoda će biti manja jer se dlačice uklanjaju u prirodnom smjeru njihova rasta
 • Zbog toga nema niti urastanja, neželjenih prištića, crvenila kože i upala
 • Prilikom depilacije radi se i piling kože odnosno uklanjaju se odumrle stanice
 • Nema straha od iritacije, pasta je potpuno priroda i hipoalergena
 • Pogodna za sve dijelove tijela pa čak i osjetljiva područja
 • Eventualni ostatci paste lako se čiste vodom
Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

Depilacija voskom - Lycon depilacija

Kombinacija najboljih prirodnih smola, najkvalitetnijih pčelinjih voskova i pomno biranih sastojaka s aromaterapeutskim svojstvima osigurava precizne rezultate i učinkovito uklanjanje dlačica sa svih dijelova tijela.

Upravo zahvaljujući svom sastavu i načinu primjene LYCON vosak je iznimno elastičan i nježan zbog čega se neugoda prilikom depilacije svodi na minimum. Različite vrste voska i mogućnosti kombiniranja sastojaka omogućavaju nam da depilaciju prilagodimo svakom klijentu individualno, ovisno o tipu i stanju kože i dlačica. A o efikasnosti LYCON depilacije dovoljno govori činjenica da se ukloniti mogu dlačice od samo 1 mm.

Izaberite House of Beauty LYCON depilaciju i možete biti sigurni da je Vaša koža u dobrim rukama.

Klasična depilacija voskom

Popularna i vrlo efikasna metoda uklanjanja dlačica.

Možemo reći da je depilacija voskom još uvijek najpopularnija metoda uklanjanja dlačica iako joj šećerna pasta (s dobrim razlogom) već puše za vratom. Postupak depilacije toplim voskom podrazumijeva izvlačenje dlačica s korijenom u suprotnom smjeru od njihova rasta. Idealna dužina dlačica za depilaciju voskom je minimalno 4-5 mm. Ako su dlačice prekratke vosak ih neće moći obuhvatiti i iščupati što s problemom urastanja čini dva najveća nedostatka ove tehnike. Kako bi se spriječile moguće iritacije i postigli što bolji rezultati naša će kozmetičarka vrstu voska prilagoditi Vašem tipu kože i dlačica. Na tretiranom području možete očekivati da dlačice neće rasti do 3 tjedna, a uz redovite posjete s vremenom će oslabiti te postati tanje i rjeđe. Depilaciju voskom vršimo na svim dijelovima tijela.

PREDNOSTI: 

 • Brzo i učinkovito uklanjanje dlačica s korijenom
 • Dugotrajni rezultati (dlačice ponovno izrastu tek nakon 3-4 tjedna)
 • Glatka koža
 • Iritacije se mogu izbjeći ispravnim izborom voska za određeni tip kože
 • Cijena niža u odnosu na šećernu pastu
 • Primjenjiva na cijelom tijelu 

NEDOSTACI: 

 • Prilično bolan postupak (posebice kod neredovite primjene)
 • Za optimalne rezultate dlačice moraju imati minimalno 4-5mm
 • Ostatci voska teže se uklanjaju s kože
Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na: