Njega ruku i uređivanje noktiju

Manikura

HOB MANIKURA

Njega ruku i uređivanje noktiju

Njegovane ruke te uredni i lijepi nokti puno govore o svojoj vlasnici!

Naše ruke vrlo su izražajne i nerijetko dolaze u prvi plan – rukama komuniciramo, iskazujemo snagu i emocije. Neizostavan su alat u gotovo svakom našem poslu, a osim što ih trošimo, svakodnevno su izložene i štetnim vanjskim utjecajima. Osim estetske strane, bitno je da ruke i nokte štitimo i njegujemo. Tretmani manikure poboljšavaju teksturu i zdravlje noktiju te kože ruku – hrane ih i štite, a također imaju umirujući i relaksirajući efekt.

A ako uz njegovane ruke i nokte želite da oni uvijek budu u prvom planu, dotjerani i drugačiji, onda ste na pravom mjestu. Od trajnog laka, preko geliranja, produživanja noktiju, trendi boja, šljokica, naljepnica pa sve do popularnih nail art tehnika – u House of Beauty salonu nokti caruju! Kao krunu tretmana, nakon uređenih noktiju preporučujemo parafinsku kupku za nokte.

Your nails are a way to speak your style without having to say a word.

Your nails are a way to speak your style without having to say a word.

Klasična manikura

Klasični tretman manikure namijenjen je apsolutno svima, a uključuje:​

 • Kupku za ruke
 • Uređivanje kutikule (zanoktica i kožice oko noktiju)
 • Oblikovanje noktiju prema prirodnom obliku
 • Masažu te njegu ruku i noktiju kozmetičkim preparatima​

Nakon tretmana ruke su opuštene i meke, a nokti lijepi, uredni i zdravi.

Spa manikura

Spa manikura poboljšat će teksturu i dubinski nahraniti kožu ruku te ojačati nokte, istaknuti njihovu prirodnu ljepotu te im dati lijep sjaj i polirani izgled. Uživajte u tretmanu koji se sastoji od: 

 • Aromatične kupke za ruke
 • Luksuznog pilinga
 • Oblikovanja noktiju, uređivanja kutikule i apliciranja hranjivog seruma koji ga dubinski hrani, obnavlja i njeguje
 • Masaže ruku i njege hidratantnim preparatima
 • Parafinske kupke i maske

Rezultat spa manikure je svilenkasta, baršunasta koža ruku te sjajni i čvrsti nokti tjednima zaštićeni od vanjskih utjecaja. 

Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

Geliranje

Geliranje noktiju je naša strast – nešto u što od samih početaka ulažemo veliki trud i zbog čega je naša kvaliteta rada postala izuzetno brzo prepoznatljiva. 

Gel-nokti koji izlaze iz House of Beauty salona su uredni, kvalitetno napravljeni, oni traju, ne listaju se, ne dižu, ne pucaju bez obzira na dužinu i oblik. Gel možemo napraviti na prirodnim noktima, a u slučaju da niste zadovoljni s njihovom duljinom produžujemo ih šablonama. Osim velikog izbora boja gela i efekata (sjajni, mat, sedef, sa šljokicama) nokte uređujemo i različitim nail art tehnikama.

​Nokti zbilja mogu biti, i jesu, pravi modni dodatak! Ako ste među onima koje točno znaju što žele – ODLIČNO, sa zadovoljstvom ćemo vašu zamisao pretvorili u stvarnost, a ako ste se izgubile u svim silnim mogućnostima, bojama i oblicima, rado ćemo vas savjetovati i pomoći da izaberete kombinaciju s koje nećete moći skinuti pogled danima.

Nail art

Nail art je jedan od naših najdražih načina za postići wow efekt i široki osmijeh na licu klijentice.

S tim ciljem, kombiniramo želje i zamisli klijentice, našu kreativnost te vješto koristimo različite tehnike kao što su: Aquarell, One stroke, Mikrocrtanje, 3D nail art i more raznolikih ukrasa, šljokica, kristalića, naljepnica, trakica, pečatića i slično da bismo dobili 10 malih umjetničkih djela.

Kako ne bi sve ostalo samo na riječima, bacite oko na galeriju i na naše radove.

USLUGE:

 • Produživanje noktiju šablonama
 • Gel na prirodnim noktima
 • Korekcija noktiju gelom
 • Jednostavni Nail art
 • Nail art posebenim tehnikama:
  Aquarell, One stroke, Mikrocrtanje, 3D nail art
 • Geliranje noktiju na nogama
 • Popravak nokta
 • Skidanje gela na rukama
 • Skidanje gela na rukama + uređenje noktiju

EDUKACIJE:

 • Bazni tečaj ugradnje umjetnih noktiju za početnike
 • Jednodnevni tečaj usavršavanja gel tehnike
 • Jednodnevni tečaj primjene trajnog laka
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

Trajni lak - Jana Nails

Za sve one koji ne žele ugrađivati gel, a žele nešto više od klasične manikure, najbolje rješenje je trajni lak. Izgleda prirodno, postupak ne traje mnogo dulje od klasične manikure, a nakon nanošenja možete biti sigurni da će vaši nokti izgledati besprijekorno najmanje dva tjedna. Potrebno je samo razlikovati klasičan trajni lak, gel lak i gel nokte.

RAZLIKA TRAJNOG LAKA, GEL (GRADIVNOG) LAKA I GEL NOKTIJU

Glavna razlika je u njihovoj gradivnoj bazi. Klasični i gel (gradivni) trajni lakovi spadaju u meke, odnosno flexibilne sisteme, dok gel, acrygel i akril spadaju u tvrde, čvršće sisteme. Svi se razlikuju u čvrstoći, odnosno potpori koju daju noktu – gel je najčvršća baza, dok je klasični lak najmanje čvrsta. Želite li imati dulje nokte od svojih prirodnih, preporučit ćemo vam gel nokte, a ukoliko želite kratke ili nokte srednje dužine, idealno je korištenje trajnog klasičnog ili gel laka.

RAZLIKA IZMEĐU KLASIČNOG TRAJNOG LAKA I TRAJNOG GEL (GRADIVNOG) LAKA

Klasični trajni lak je na bazi laka, a trajni gel lak na bazi gela. Gel lak traje duže od klasičnog trajnog laka, čvršći je i mrvicu deblji, no izgleda prirodnije od gel noktiju. Upravo zbog njegove gušće teksture i sam proces nanošenja malo je duži, no zahvaljujući tome, gel lakom možemo produlji nokat (1-2 mm) te možemo ispraviti ili popuniti nepravilnosti na prirodnom noktu.

Za razliku od klasičnog trajnog laka, gel lak ne skida se otapanjem, već se brusilicom skida boja i dio baze. Na taj način ne diramo prirodni nokat i nema straha od nepotrebnog stanjivanja nokta, a budući da izbjegavamo topljenje u acetonu, ne isušujemo i ne oštećujemo kutikulu nokta.

KOME JE NAMIJENJEN TRAJNI GEL LAK

Dok je klasični trajni lak namijenjen uglavnom onima koji imaju prirodno kraće i čvršće nokte, gel lak je idealan za one s lošijim noktima, ali i svima koji žele učvrstiti i zaštititi prirodne nokte te koji žele kratke nokte ili pak srednje duljine (što ovisi o prirodnoj kvaliteti nokta). Gel lak je savršena sredina između klasičnog trajnog laka i gel noktiju – prirodnog izgleda, čvršće baze i zadovoljavajuće trajnosti.

Za sve Klasičare u ponudi imamo Shellac, a trajni gel lak možete birati iz širokog asortimana JANA NAILS-a koji će vas oduševiti svojim bojama, kvalitetom i dugotrajnošću.

Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

Make An Appointment

Duis dictum vestibulum ante vitae ullamcorper. Phasellus ullamcorper odio vitae eleifend ultricies lectus orci congue magna in egestas nulla libero non nisla.