Impressum

House of Beauty

Life Style, obrt za usluge
vl. Sandra Božić

OIB: 24346616656
www.houseofbeauty-rijeka.com

ADRESA
Ulica Ivana Zajca 6 (I. Kat)
51000 Rijeka

KONTAKT
+385 (0)98 792 399
info@houseofbeauty-rijeka.com

RADNO VRIJEME
PON, SRI ČET:  12:00 do 20:00
UTO, PET: 8:00 do 16:00

Vikendima i praznicima ne radimo.

Photo credit:
shutterstock.com
freepik.com
pexels.com
unsplash.com
Other photos are our work. © House of Beauty, 2018
Photographer: danielamikicicphotography

All rights reserved 

Unless otherwise indicated, all materials on these pages are copyrighted by the House of Beauty. All rights reserved. No part of these pages, either text or image may be used for any purpose. Therefore, reproduction, modification, storage in a retrieval system or retransmission, in any form or by any means, electronic, mechanical or otherwise, for reasons other than personal use, is strictly prohibited without prior written permission.

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

Obrt “Life style” se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke prikupljene prilikom korištenja naših usluga.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet određene osobe (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona, slika i sl.).

Obrt “Life style” neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke korisnika trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon, te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje zakonskih obveza.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi djelatnici upoznati su i odgovorni za pridržavanje pravila o zaštiti privatnosti.

U pravilu, podatke prikupljamo od Vas neposredno i Vi nam ih dajete dobrovoljno. Mi ćemo Vas obavijestiti kada je davanje Vaših osobih podataka neophodno za pružanje usluge ili obvezno po zakonu. Molimo Vas, imajte na umu kako Vam, u slučaju da je podatak nužan za pružanje usluge ili obvezan po zakonu, ukoliko nam ne date potrebne podatke nećemo moći pružiti našu uslugu.

Za podatke koje prikupljamo i obrađujemo temeljem Vaše privole, imate pravo u svakom trenutku odustati od dane privole, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na donje navedene kontakt podatke (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja privole). Obrt “LIfe style” poštuje i prava ispitanika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka.

Kako bi naša web stranica radila pravilno, te kako bi bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, naša web stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (Cookies/Kolačići). Preko 90% svih web stranica koristi ovu praksu no prema važećim propisima, poglevito prema Zakonu o elektroničkim komunikacijama i Zakonu o zaštiti osobnih podataka obavezni smo prije spremanja Kolačića zatražiti vas pristanak za spremanje podataka. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no sve njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Ukoliko nam se želite obratiti u vezi s pitanjem, zahtjevom (uključujući odustankom od privole ili zahtjevom za korištenjem prava na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i prava na prenosivost podataka) ili upitom u odnosu na Vaše osobne podatke, to možet učiniti na:

Obrt “Life style”
info@houseofbeauty-rijeka.com