Threading

Threading

THREADING

Great eyebrows don't happen by chance. They happen by appointment.

Threading je drevna metoda uklanjanja dlačica koja potječe iz Indije, Srednjeg i Dalekog istoka te je trenutačno, s razlogom, vrlo popularan i tražen tretman i kod nas. Naime, threading je potpuno prirodna metoda depilacije, ne izaziva iritacije, uklanja dlačice iz korijena, a rezultati traju i do 4 tjedna.

Oblikovanje obrva

Pravilno oblikovane i uredne obrve licu vraćaju svježinu i otvaraju pogled. 

Threading se najčešće koristi kod oblikovanja obrva, a preferira se iz nekoliko razloga:

  • Precizno oblikovanje i čiste linije – savršeno definirane obrve
  • Postiže se oblik koji izgleda prirodno
  • Nema iritacija
  • Konac čupa dlačicu iz samog korijena
  • Mogu se tretirati i dlačice dužine samo 1 mm
  • Dlačice se ne lome i ne pucaju
  • Postupak ne zahtjeva puno vremena

Uklanjanje dlačica s lica

Bez nepoželjnih dlačica na licu.

Zašto biste ih skrivale ‘teškom’ šminkom i uklanjale razno raznim kemikalijama koje nadražuju kožu kada dlačice sa lica kod nas možete ukloniti brzo i na prirodan način threading tehnikom.

Za ovu metodu uklanjanja dlačica koristi se poseban pamučni i svileni konac koji ima antibakterijski film. Pamučna nit je upletena i valjana duž površine kože te u isto vrijeme plete dlačice na konac koji ih podiže i čupa iz korijena. Rezultati traju do 4 tjedna.

Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

Brow lift - laminacija/lifting obrva

Brow Lift je tehnika stiliziranja prirodnih obrva koja osigurava volumen, definiciju i
prirodnost te savršenu liniju obrva. Idealan je sve tipove obrva – guste, čupave, neuredne, tanke, slabe ili obrve koje nemaju željeni oblik. Tijekom tretmana mijenja se struktura prirodnih dlačica te tako postaju fleksibilnije, dok se dlačice lako češljaju u svim smjerovima.

Tretman se izvodi u nekoliko koraka. Nakon čišćenja, obrve se oblikuju koncem. Zatim se stavljaju preparati koji omekšavaju dlaku kako bi se one mogle začešljati u željeni oblik. Nakon toga, slijedi nanošenje neutralizatora za dodavanje volumena obrvama i njihovo fiksiranje kako bi se što duže zadržao postignuti izgled. Zadnji je korak nanošenje zaštitnog balzama koji produljuje trajanje rezultata tretmana te hidratizira i obnavlja strukturu dlake.

Brow lift je tehnika za sve koji žele podebljati svoje obrve, prekriti male nedostatke te
dobiti prirodan izgled obrva.

Henna brows

Obrve su mali dio lica koji čini veliku razliku. Kaniranje obrva je bezbolna, prirodna metoda definicije i popunjavanja obrva. Koristi se kana koja se dobiva iz istoimene biljke i u potpunosti je prirodna, a na dlačicama obrva ostaje dulje od klasične boje za obrve.

Najveća prednost je to što ova metoda bojanja nije štetna za vaše obrve, a ni za kožu. Ovaj tretman čuva vlažnost kože ispod obrva što dugoročno i stimulira rast dlake. Sam
postupak bojanja je potpuno bezbolan i relativno kratko traje.

Kada je u pitanju boja obrva, henna obrve mogu biti prilagođene vašem tonu kože – kana dolazi u obliku praha u desetak nijansi koje se mogu koristiti samostalno ili njihovim međusobnim miješanjem postižemo željenu nijansu. Boja bi trebala trajati dva do tri tjedna, ovisno o tipu kože i individualnim karakteristikama obrva. Idealan je za sve s neposlušnim, asimetričnim ili neurednim obrvama. Osim što će obrvama pružiti prirodan izgled, osigurat će vam i jednostavnije svakodnevno šminkanje.

Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na: