Masaže

Masaže

HOB MASAŽE

Hedonizam na HoB način

Zbog vremena u kojem živimo, stresa, užurbanosti, problema koji nas okružuju najčešće masirani dijelovi našeg tijela su mozak i živci – ali na našim masažama upravo Vam te dijelove opuštamo, relaksiramo, odmaramo. Znamo da je nemoguće usporiti tempo, zaboraviti na brige, prekrižiti ruke i reći: “Ma baš me briga!”, ali nije nemoguće priuštiti si barem jednom mjesečno nešto što će Vam pomoći.  

Jedino što morate je shvatiti da uistinu zaslužujete jedan sat tjedno imati samo za sebe i pristati na vrhunski užitak masaža koje Vam pružamo.

Naša nova mirisna ulja za masažu: čokolada / kokos & vanilija / naranča / naranča & cimet / naranča, limun & grejp / melissa & limunska trava / menta & eukaliptus.

Energetska antistres masaža

Punjenje baterija…​

Energetska antistres masaža djeluje i na bolna mjesta u tijelu, usmjeravajući dodatnu energiju upravo na žarišta boli. Bol će se osjetno smanjiti, čak u određenim slučajevima i potpuno nestati. Usmjerena je isključivo na opuštanje napetih dijelova tijela, na odmaranje organizma, na otpuštanje misli i izbacivanje stresa kroz alpha i theta valove i profesionalnu relax masažu. Nakon ovog tretmana osjećati ćete se psihički i fizički lakšima jer bit će otklonjene mnoge napetosti, strahovi, tjeskobe koje se nakupljaju svakodnevno u našim tijelima.

House of Beauty energetska antistres masaža u trajanju od 90 minuta posebna je po tome što prvih 20-30 minuta odvajamo za energetski tretman čiji je osnovni cilj osloboditi Vas od briga, nedoumica, tuge i svih ostalih osjećaja koji Vas sputavaju i opterećuju. Na Vama je da legnete, opustite se, uživate u umirujućoj glazbi i ugodnoj atmosferi, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Drugi dio, odnosno sljedećih 60 minuta posvećeno je čistom hedonizmu i uživanju u iznimno ugodnoj antistres masaži.

Najboji dio ovog tretmana je što će, nakon oslobađanja velikog dijela fizičke, mentalne i duhovne napetosti, osjećaj opuštenosti, snage, poleta i ispunjenosti pozitivnom energijom potrajati danima. Ako mislite da smo suviše subjektivni pročitajte osvrt naše klijentice koju je energetska antistres masaža oduševila na prvu. 

Aroma masaža

Čisti hedonizam…

Specifičnost aromaterapije su esencijalna ulja (aromatični pripravci) s raznim mirisima, djelovanjima i refleksijama ovisno o individualnom izboru svakog pojedinca.

Koristi se kao dio alternativne medicine za otklanjanje raznih tegoba, ublažavanje kroničnih bolesti i otklanjanje mogućih problema u organizmu. U kozmetičkom smislu koristimo je za postizanje ugode, opuštanja napetih dijelova tijela, ali također za otklanjanje stresa, postizanje ravnoteže u organizmu te za stimulaciju i bolji protok energije. Ekstrakti koji se koriste rađeni su na biljnoj i prirodnoj bazi, svaki ima svoju svrhu i način djelovanja. Prepustite se hedonizmu uz aromaterapiju u House of Beauty.

Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na:

Refleksologija stopala

Izbrišite napetost!

Za masažu stopala svi znamo, ali isto možda nismo najbolje upoznati s refleksologijom i njenim blagodatima. To je drevna vještina koja se temelji na masaži refleksnih točaka na stopalima, koje su povezane s određenim organima, a sve u cilju poboljšanja njihovih funkcija. Naravno tu je i izuzetna ugoda koju ovakva vrsta masaže pruža. Zanimljivo je da su kineski ljekari izradili su precizne mape refleksnih zona na stopalima prije 5.000 godina. Refleksologija je u Europi popularna od 2007. te čak priznata i kao tradicionalna metoda liječenja.

Masažom stopala uz eterična ulja poboljšava se protok energije u organizmu, otklanja napetost i stres, često spoznaju slabe točke u organizmu. Priuštite sebi i drugima ovaj izuzetno ugodan i koristan tretman masaže.

Relax masaža

100% opuštanje!

​​Relax masaža je jedan od onih poklona (sebi ili drugima) s kojima nikada nećete pogriješiti.​ Ova blaga i ugodna masaža cijelog tijela namijenjena je svima koji žele kratak predah i ‘bijeg’ od stresne svakodnevnice. Relax masaža djeluje umirujuće, poboljšava cirkulaciju, disanje, rad srca i opušta mišiće te potiče pojačano izlučivanje hormona sreće.

Sportska masaža

Energična masaža koja zagrijava i omekšava tkiva i mišićna vlakna. Ova vrsta masaže doprinosi bržem oporavku organizma nakon sportskih aktivnosti. Masažom se povećava se protok krvi i na taj se način otklanja napetost, a mišići se gotovo trenutno opuštaju.

Galerija
Kontaktirajte nas
Za pitanja ili rezervacije termina molimo da nas kontaktirate na: