top of page
FB_cover_proljece.jpg

Ljepota balansa

Spoj luksuznih kozmetičkih tretmana za ljepotu izvana i tretmana za osobno zadovoljstvo iznutra!

Izuzetno je važno imati balans, ne zaboraviti na materijalno koje nam je neophodno, ali isto tako biti pozitivno ispunjen svime što radimo i sa svima koji nas okružuju. To možemo jedino ako smo zadovoljni sami sa sobom i ako znamo što želimo. Pustite stres i nervozu, uvjerite se kako je život lijep kada ga spoznamo. 

Ljepota je i odraz našeg duhovnog stanja, vanjska bez unutarnje ljepote ne može funkcionirati, stoga je važno njegovati obje!

 

Mi vidimo vaše kvalitete i onda kada vi zaboravite na njih, pobuđujemo unutarnju ljepotu i 'dotjerujemo' vanjsku. Posjetite nas!

ZNAK crni.png

PORTAL STILUETA

o House of Beauty salonu

"Današnja priča vodi nas u House of Beauty, dom unutarnje i vanjske ljepote u samom centru grada. Pogled na zgradu HNK Ivana pl. Zajca, obnovljen raskošan sjaj prostora, čim zakoračite u novouređeni prostor osjetit ćete dobru energiju i autentičnost (...)"

PROČITAJ ČLANAK  >

house of beauty 

tim

Ana

kozmetičar

Sandra Božić

 

vlasnica salona, nail artist, trener osobnog rasta i razvoja i učitelj po All Level Healing tehnici, Reiki majstor i učitelj te Theta Healing praktičar

Oduvijek me vukla ljubav prema umjetnosti i kreiranju. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Rijeci 2010. god odlučila sam se na edukaciju za ugradnju i geliranje umjetnih noktiju i tako je sve krenulo.

Do danas sam završila nekoliko tečajeva za nail art i dodatno ukrašavanje noktiju. Najveća nagrada i potvrda za trud je zadovoljstvo klijentica kojem svjedočimo svakodnevno i konstantno se trudimo da tako i ostane.

 

2013. godine sudjelovala sam na natjecanju u izradi French-a u Opatiji na Cosmetic News-u i osvojila 1.mjesto. Bila je to potvrda da sam usavršila dio vezan za vanjsku ljepotu, no pored toga, dugi niz godina me zanima i unutrašnji sklad te zadovoljstvo samim sobom. Stoga sam, u međuvremenu završila brojne edukacije za poboljšanje kvalitete života te sam postala trener osobnog rasta i razvoja te učitelj po All Level Healing tehnici, Reiki majstor i učitelj te Theta Healing praktičar. Kako bih svojim klijenticama i klijentima omogućila da se i osjećaju posebno, odlučila sam napraviti jedinstveni spoj unutarnje i vanjske ljepote u svom House of Beauty salonu.

 

Izazov mi je ali istovremeno i poticaj što su mnogobrojne klijentice i klijenti prepoznali ovaj jedinstveni spoj usluga u našem gradu te s radošću dočekujem svaki novi dan i radne zadatke.

Valentina 

fizioterapeut, kozmetičar

ZNAK crni.png
bottom of page