top of page
FB_cover_proljece.jpg

tečaj pedikure

& refleksologije stopala

Savladajte tretman pedikure i drevnu istočnjačku metodu refleksologije stopala!

Tretman pedikure mnogo je više od same estetike i žene to znaju. Pedikura vraća osjećaj svježine i lakoće stopalima te ih štiti od štetnih vanjskih utjecaja, a kao nadopunu ove usluge, za potpuno opuštanje, klijenticama uvijek preporučamo i refleksologiju stopala.

 

Jednodnevnu edukaciju pedikure i/ili refleksologije stopala nudimo svima onima koji bi se željeli početi baviti ovim poslom, te onima koji žele provjeriti svoje znanje ili ga nadograditi.

njega stopala

JEDNODNEVNA EDUKACIJA PEDIKURE

(estetska)

U edukaciju su uključeni modeli, skripte, materijal te stručni edukator koji vas vodi korak po korak do savršene pedikure. Edukacije se mogu održavati individualno ili grupno.

 

Kroz edukaciju naučiti ćete osnovne stvari koje svaki pediker mora znati. Od oblikovanja nokta, odstranjivanja kožice, lakiranja pa do rješavanja gljivica, uraslih noktiju, kurjih očiju i natisaka. Voljni smo svoje znanje prenijeti na vas kako bi podigli ovaj posao na višu razinu i potakli druge na razmišljanje da stopala nisu samo stopala već nešto što nas cijeli dan drži u pokretu. Uz tečaj pedikure nudimo i usko povezane edukacije trajnog laka/soak off i refleksologije stopala.

​U cijenu uključeno:

  • Konzultacije + praksa

  • Sav materijal potreban za rad (uz mogućnost korištenja vlastitog materijala)

  • Skripta

  • Certifikat

JEDNODNEVNA EDUKACIJA REFLEKSOLOGIJE STOPALA

Refleksologija je drevna vještina liječenja i ugode koja se temelji na načelu refleksnih zona na stopalu koje odgovaraju svim dijelovima tijela, organa i žlijezdama. Koristi se jedinstvena metoda posebnog pritiska palcima na refleksne točke radi postizanja brojnih terapijskih učinaka. Učinci su višestruki, kao što su normaliziranje protoka krvi, postiže se ravnoteža organa ili žlijezda, otklanja umor.

 

Odlično se veže uz pedikuru, kao masažu prije same pedikure ili kao tretman sam za sebe. Jednom kad se proba lako se naviknete na ovaj 45 minutni tretman stopala koji vas kroz ostatak dana nosi na svježim i odmornim nogama

U cijenu uključeno:

  • Konzultacije + praksa

  • Sav materijal potreban za rad (uz mogućnost korištenja vlastitog materijala)

  • Skripta

  • Certifikat

ZNAK crni.png
bottom of page