Svaki dan kao blagdan

Radili ili spajali sve ove divne datume, družili se ili imali intimne proslave, blagdani nas čine nekako sretnijima. Duhu daju mir, licu osmijeh, domovima radost. Svi smo spremniji oprostitii, iako smo užurbani, osjećamo dašak radosti u srcima i blagostanja kada se okupi veća ili manja obitelj, Vjernici blagdane doživaljavaju kroz drugu dimenziju, ostali ih također osjećaju i konzumiraju u obliku zajedništva i veselja kojeg želimo prirediti drugima, uz poklone i ostale geste.

Domovi su topliji, poslovi podijeljeni, zajednički se sjeda za stol i dijeli radost te dječje uzbuđenje. Priznali to ili ne, u svakog od nas zavuče se neki nesvakidašnji mir (i u svaki dom bar jedan nastavak SAM U KUĆI).

Zar ne bi bilo sjajno da se većinu vremena osjećamo tako dobro? Da smo spremin oprostiti, da smo mirni i radosni, da obitelj u slozi sjeda za stol i blaguje? Da kolegama iskreno stisnemo ruku i poželimo SVE NAJBOLJE, da vidimo osmjehe na licima djece i kada ne razmataju poklone?

Zvuči Vam nemoguće, ali to nikako nije. Naravno da moramo imati lošije dane da bismo znali cijeniti one sretnije i uspješnije, ali možemo raditi na tome da ovih drugih bude mnogo više. Tu smo za sve one koji odluče biti sretniji. Više…

House of Beauty Rijeka, unutarnja ljepota