Superjunak peeling!

Trendovi se mijenjaju tako brzo, a mi sve više okrećemo „receptima“ naših baka kako bi dobili odgovor na izazove koje pred nas postavlja suvremeni način života.

Razlog zašto su naše bake i bake naših baka bile pametnije po pitanju zdravlja i ljepote nije tajna – živjele su u skladu s prirodom. I u ovom slučaju ne mislimo na ljude koji su živjeli po špiljama i jeli bobice iz šume prije par tisuća godina nego na ljude koji su prije nekoliko desetaka godina živjeli u skladu sa svojim vremenom ali koristeći pri tome sve što im priroda pruža. Tehnologija i znanost su toliko uznapredovale ali smo svi u toj velikoj količini revolucionarnih rješenja pomalo zanemarili ono što niti jedna tehnologija ne može zamijeniti.

Kada smo pokrenule cijelu House of Beauty priču obećale smo sebi da ćemo biti uvijek u trendu, da ćemo se truditi našim klijentima nuditi najmodernije i najkvalitetnije na tržištu ali da u niti jednom trenutku nećemo zaboraviti cijeniti i isticati ono što su nas o ljepoti naučile naše bake.

I odlučile smo sada, u jesen, kada nam svaki list, svaki dašak prohladnog vjetra i svaka zraka sunca govore da je vrijeme za promjenu s Vama podijeliti našu tajnu njegovane kože. Mi smo o ‘homemade’ peelingu postale ovisne od prvog dana kada smo ga probale. Bolje je od onog osjećaja kada kupiš nove cipele, usudit ćemo se reći da je bolje čak i od onog hladnog nedjeljnog jutra kada možeš ostati u toplom krevetu.

O dobrobitima peelinga vjerojatno već sve znate – osim što ćete osloboditi svoju kožu od mrtvih stanica i potaknuti njenu regeneraciju, redovitim peelingom Vaša koža će postati svilenkasto glatka i meka. Ono što možda niste znali – osobe s masnom kožom peeling bi trebale raditi jednom u dva tjedna, dok suhoj i normalnoj koži peeling treba priuštiti svakih tri do četiri tjedna.

Peeling je superjunak koji našu kožu čini sjajnom, zdravom, mekom i svilenkasto glatkom unatoč hladnom vjetru, grijanju, tuširanju u vrućoj vodi i svim ostalim zimskim neprijateljima naše kože.

Ono što ljeti za nas radi more i ulje za sunčanje u hladnijim mjesecima za Vas radi salon House of Beauty sa svojim ‘homemade’ peelingom!

Rezervirajte svoj termin.

homemade, njega kože, Peeling, skin care