Sitnice koje nas čine ljepšima

Ma lijepe ste drage naše žene, ali ljepotu treba njegovati, sačuvati, znati istaknuti. Donosimo vam nekoliko savjeta koji ne oduzimaju mnogo vremena, a i te kako doprinose ljepšem izgledu i boljem dojmu.

  • UREDNO POČUPANE OBRVE

Znate li da su obrve jedan od najvažnijih ukrasa lica? Mogu vas učiniti starijima ukoliko ih počupate pretanko; mogu vas činiti tužnima, strogima, zavodljivima…sve ovisi o načinu čupanja. Mnogi znaju povrijediti korijen obrve te ih time prorijediti ili prouzročiti da one više ne rastu na određenim mjestima. Za idealno i sigurno čupanje obrva te izgled kakav ste zamislile preporučamo THREADING.

  • TREPAVICE KOJE OSVAJAJU

Trepavice su dio oka, dio pogleda, dio prvog dojma i dio koji s malom promjenom mnogo doprinosi cjelokupnom izgledu. Znate i sami da cijeli make up i te kako zavisi o lijepim trepavicama. Treba ih znati dobro našminkati, ispravno nanijeti maskaru, ne nanositi svakodnevno vodootpornu maskaru jer ona može trajno uništiti trepavicu i maskaru je potrebno skidati prije spavanja. Za profesionalan make up tu su naše Tajana i Vanna, a za smanjenje svakodnevnih muka predlažemo popularnu nadogradnju trepavica.

  • NJEGOVANO LICE

Miteseri su obilježje puberteta? – to je jedna od većih zabluda. Na žalost, ove nas dosadne crne točkice prate kroz cijeli život i često stvaraju probleme. Isto tako narušavaju izgled, ostavljaju dojam nenjegovane kože. Potrebno je, ponekad, otići na kozmetičko čišćenje lica te se posavjetovati s kozmetičarkom o njezi prije i nakon čišćenja.
O borama da niti ne pričamo jer dobro nam je poznato koliko nas čine starijima, ali isto tako nam je poznato da kvalitetnim tretmanima i redovitom njegom možemo postići gubitak i nestanak bora. Tretmane možete naći ovdje.

  • UREDNI NOKTI

Uredne ruke, lijepo njegovani nokti i koža oko njih svakako nas čine ljepšima. U današnje vrijeme gotovo je nedopustivo imati neuredne ruke. Vrijeme leti, svi smo u gužvi, ali mi to radimo temeljito, a brzo; kreativno, ali po vašoj želji; uspješno već dugi niz godina. Čekamo vas, ruke su ogledalo njege.

  • DEPILACIJA

Moramo li išta na ovoj vrućini i u 21. stoljeću reći na ovu temu? Izdepilirani moramo biti i to je stvar higijene. Pritom je važno posvetiti pažnju na način depilacije, smjer rasta dlačica te uvjete kako biste smanjili mogućnost urastanja i infekcije. Naše su ruke i u tome stručne, stoga nam slobodno povjerite povjerenje.

  • BITI ZADOVOLJAN SAM SA SOBOM

Ovo je točka za koju smatramo da najviše doprinosi našem izgledu, onome kako nas drugi doživljavaju, našem zdravlju i osjećaju da smo mladi i da možemo sve, bez obzira na godište.

Biti zadovoljan sam sa sobom je luksuz koji vam činimo dostupnim. Riješite se stresa, svakodnevnih briga, problema koji vas more. Bez toga biti ćete mnogo sretniji i ljepši.

all level healing, Depilacija, Manikura, Njegovano lice