Peeling i masaža u carstvu životina

Umorna i iscrpljena na kraju mjeseca odlučila sam: Dosta je! Život nema reprizu, danas ću nešto
priuštiti sebi!
Sama pomisao na masažu već mi je otpuštala hormon sreće…zamišljanje kako ležim u ugodnom ambijentu, opremljenom svijećama, kristalima i aromatičnim uljima mamila mi je osmijeh na lice. A koliko sam tek bila sretna kada sam zaista odlučila i rezervirala si termin…čovjeku stvarno malo treba za sreću!

No cure u House of Beauty potrudile su se da mi priušte puno više razloga za sreću…“Možete odabrati masažu s peelingom i to za Vas i Vama dragu osobu!“, rekle su ljubazno. Zvuči nestvarno dobro, ali idem probati! Povela sam dragog i još sam uvijek pod dojmom.

Peeling koji se radi IN HOUSE daje još veću draž cijeloj priči. Svijeće s kristalima, ugodno osoblje i vrhunska masaža – bolje nego što sam zamišljala. Pola sata uživali smo u peelingu cijelog tijela, zatim je uslijedilo tuširanje, pa masaža cijelog tijela…taman kad smo pomislili da ne može bolje dočekao nas je fini čaj s motivirajućom porukom.

Važna je bila samo odluka: NARUČITI ĆU SE!, nakon toga sve je išlo iz dobrog u bolje i završilo najbolje. Nisam usrećila samo sebe, opušteni, relaksirani i oduševljeni napustili smo ovaj centar uživanja na samom Korzu, a sa sobom smo ponijeli motivirajuću poruku i ponovni termin za točno mjesec dana…Nakon napornog tempa života, toliko si čovjek uistinu treba priuštiti, bez previše razmišljanja – rezerviraj sada!

House of Beauty Rijeka, život