Odlika pravog muškarca

Teza da dečki ne pohode kozmetičke salone, zastarjela je kada i ona da žene ne rade, već im je mjesto doma i to mahom u kuhinji. Po pitanju kozmetičkih usluga i brige oko svoga duha i tijela, muškarci su (napokon) doživjeli emancipaciju i postali samostalni.

Posljednjih godina sami nazovu, sami dogovore termin, sami dođu u salon…čak sami i plate.
Nije nimalo sexy vidjeti odumrlu i požutjelu tvrdu kožu na muškim petama, pa osviješteni muškarci često odlaze na pedikuru. Čišćenje lica izuzetno je popularno ljeti, a depilacija stvar higijene svih 12 mjeseci.

Priznale su nam djevojke da im je mnogo privlačniji muškarac koji drži do sebe, otkrivajući to detaljima poput urednih stopala, izdepiliranih pazuha i upisanim terminima za čišćenje lica.

Određena zanimanja nalažu i uredne ruke i nokte, pa je sve prisutnija muška manikura. Eto, uredni muškarci su IN…privlačniji su, više su macho, moderni su i izgledaju odlično.

Ne zaboravimo i masažu koja je muškarcima ugodna i potrebna koliko i ženama, stoga bravo za muškarce koji posjećuju kozmetičke salone, mi imamo ponudu kreiranu baš za vas jer samo pravi muškarac drži do sebe! Provjerite naše usluge samo za muškarce.

Muškarci, za njega