Ma tko ne voli češkanje?

Vjerovali ili ne, češkanje – češanje – škakljanje ili kako god zovete postupak kada druga osoba rukom prelazi preko naših leđa, ruku ili po kosi, najčešće je tražena stvar. Dakle dragu osobu, mamu, brata, sestru, partnericu ili partnera najčešće „žicamo“ da nas „češka“.

Masaža ozbiljno konkurira ovoj usluzi, ali masažu si možete platiti i priuštiti od stručne osobe kod nas, ali češkanje niti jedan salon nema u ponudi…hmm mogli bismo to ubaciti u usluge (bez zločestih konotacija, molim).

Istraživanja pokazuju da se najviše volimo češkati po leđima, slijedi tjeme tj. glava, a nakon toga ruke. Mala djeca se tako smiruju i navika ostane za čitav život. Neki se tome nauče u nešto zrelijoj dobi, ali činjenica je da je ovo najtraženija usluga u CIJELOM SVIJETU. U Hrvatskoj ozbiljno konkurira i traženje usluge „daj zaposli mi malu“, ali češkanje se ipak drži na prvom mjestu.

S psihološke strane gledano, češkanje nam pruža opuštanje, relaksaciju i odmor…za sada je antistres tretman alternativa koju vam možemo ponuditi.

Nije gušt kada to pokušamo sami na sebi, a osobi koju molimo da nam udovolji to i nije baš najdraže pitanje, stoga ne bi bilo loše da osmisle neku električnu ruku koja će nam ispunjavati želje.
Do tada, predlažemo da poklonite dragoj ženskoj osobi manikuru kod nas kao zahvalu za češkanje, a uz to i sebi ćete napraviti dobro, jer nema ljepšeg nego kad vas češkaju uredni i lijepi noktići.

antistres seminar, Manikura