Godišnji od 365 dana

NIJE LI TUŽNO DA ČITAVU GODINU ŽIVIMO ZA 2 ili 3 TJEDNA GODIŠNJEG ODMORA? I to prvih nekoliko dana još nismo svjesni da se ne moramo ustati ujutro i otići na posao, a posljednjih nekoliko dana već nam je muka jer je vrijeme za početi razmišljati o poslu.

Još samo 4 dana! Još samo ovaj i sljedeći tjedan! Još pol mjeseca…čuje se po Korzu gdje god se okrenete…da, da odbrojavaju se dani do godišnjeg odmora. Neki su već krenuli s korištenjem, oni računaju koliko im je ostalo do povratka. To su dani u kojima se čovjek posveti obitelji, sebi, uživanju, pospremanju, opuštanju – svatko na svoj način koristi zasluženi odmor, ali od stresa, nervoze i napetosti odmore se svi.

NIJE LI TUŽNO DA ČITAVU GODINU ŽIVIMO ZA 2 ili 3 TJEDNA GODIŠNJEG ODMORA? I to prvih nekoliko dana još nismo svjesni da se ne moramo ustati u jutro i otići na posao, a posljednjih nekoliko dana već nam je muka jer je vrijeme za početi razmišljati o poslu. Nije li poražavajuća činjenica da svo svoje vrijeme za uživanje baziramo na tih nekoliko dana opuštanja u komadu? I što kada prođu? Uhvati nas depresija, tuga i svijest da nam sada preostaje čekati pokoji produženi vikend i eventualno praznike za blagdane u 12.mjesecu.

Imamo jednu kolegicu koja, kada se vratimo s godišnjeg odmora, kaže: “Evo, za čas će Božić.” I tako i bude. Život se vrti u krug, sastoji se od nekoliko trenutaka u kojima uživamo, u vječnom čekanju NEČEGA (čekamo da završimo školu pa čekamo da se zaposlimo pa čekamo da dođe plaća zatim čekamo godišnji, čekamo vikende…mi konstantno nešto čekamo) i nitko ne uživa u OVOM TRENUTKU. SADA! Ali ne mora biti tako.

Svaki dan nosi nove izazove, nudi ljepote i radosti koje treba znati prepoznati, otvara mogućnosti da budemo sretniji i ispunjeniji, samo takve mogućnosti treba znati uvidjeti, prigrliti i iskoristiti.

Dozvolite da vas naučimo kako uživati u svakom danu, živjeti punim plućima kao da ste 365 dana na godišnjem odmoru, biti opušteni, zadovoljni, ispunjeni, sretni.
Želite li iskusiti taj osjećaj godišnjega koji ne prestaje? Pridružite nam se na samom Korzu, u House of Beauty na PRVOM SEMINARU ALL LEVEL HEALING TEHNIKE – MENTALNI SEMINAR .

all level healing, godišnji