Energetsko čiščenje prostora

Nerijetko puta našli smo se u situaciji kad se u nekom prostoru ne osjećamo ugodno. Javlja se pritisak u tijelu, napetost, nelagoda i jednostavno želimo što prije izaći iz njega. Uzrok tome mogu biti negativne energije drugih ljudi koji se zadržava u prostoru, podzemne vode, zračenja, portali, negativni entiteti, te mnogi drugi izvori negativnih vibracija.To je objašnjenje zašto su neki kafići krcati, dok prvi do njega zjapi praza ili npr. zašto, ponekad, promijena kancelarije može biti uzrok i promijeni raspoloženja.

Duži boravak energetski lošim prostorima postepeno nas dovodi do fizičkih poteškoća; glavobolja, nepravilnog disanja, uznemirenosti u snu, boli u prsima, a mogu djelovati i na stvaranje blokada na nekim segmentima našeg života poput problema u emotivnom i seksualnom životu, financijskih poteškoća, problema u međuljudskim odnosima.

Čišćenjem poslovnih prostora, kao rezultat doći će Vam povećanje profita, posjeta, interesa za Vašu branšu. Čišćenjem domova boboljšati će se odnos u obitelji, ublažiti boljke koje znaju biti i kronične.

Zbog toga je iznimno važno pročisti i stabilizirati energiju koja nas okružuje. Energetsko čišćenje prostora preporuča se svima i to jednom do dva puta godišnje.

energetskočišćenje, energija, video