Dobro se na dobro spaja

Čini li Vam se da kada nešto krene loše ne staje? Jutro ste prolili kavu, pa auto nije htio zapaliti, pa Vam je pao mobitel, dođete na posao – dočeka Vas e-mail da nešto niste odradili kako je bilo zamišljeno… Ponekad je to tako samo jedan dan, ponekad cijeli mjesec, a često čujemo o ljudi da negoduju: “Joj neka više završi ova godina!”.

Tako je i s dobrim stvarima. Možda ne primjećujemo na sebi, ali znamo reći za druge: njima se baš posrećilo. Kuća, novi auto, zdravi svi, lijepa djeca, dobar posao… Zamislite se pa priznajte da ste imali period kada ste rekli: dala/o sam sve ispite, diplomirala/o, našla/o posao, zaljubila/o se – sve u ovoj godini. Naravno da ima svakakvih dana, no na većinu njih sami utječemo. Važno je kakvom se energijom okružujemo. Kakva je energija u prostoru gdje najviše boravimo, kakva je atmosfera na poslu, gledamo li mi na stvari kao polupune ili poluprazne.

U svemu ima dobrog i lošeg, umijeće je u negativnom izvući pozitivno i tome se radovati. Skloniji smo i u dobrom tražiti negativnosti. Kako biti optimističniji, kako se radovati svakom trenutku, izazovu i prepreci. Kako iz svega izvući ono najbolje i sami sebe potaknuti da budemo DOBRO na koje će se zalijepiti mnoštvo drugih DOBRO?
Želite li živjeti ljepše i kvalitetnije i svojim postojanjem oplemenjivati živote dragih ljudi, odaberite program svoj program HOUSE OF BEAUTY, u ponudi UNUTARNJA LJEPOTA. Radujte se svakom danu!

unutarnja ljepota