5 najboljih poklona za žene

Ima li gore stvari od one kada je potrebno glumiti oduševljenje, a znate da ste dobili nešto što vam je nepotrebno, zauzimati će vam mjesto i nikada to nećete upotrijebiti? S druge strane ima li tužnijeg osjećaja od onog kada uvidite da je odglumljeno oduševljenje, potrošili ste novac, a potpuno pogriješili u vrsti poklona?

Dobar poklon za ženu nije uvijek lako odabrati, no pogodite li pravi izbor oduševljenje koje ćete dobiti za uzvrat najviše vrijedi. U horoskopskom smo znaku lava te još važnije znati s darovima J.

Najbolji su pokloni oni kada darujemo nešto sto osoba zaista želi, no ne možemo si to uvijek priuštit, kao niti luksuz da za svakoga znamo što točno želi. Upravo zbog toga otkrivamo vam 5 poklona s kojima ne možete pogriješiti:

 1. Putovanje
  Promijenila su se vremena, nakit je i dalje IN, ali nije više na prvom mjestu. Tu su se smjestila putovanja…i to najčešće vikend putovanja na bliže destinacije ili u toplice.

 2. Potpuni kozmetički tretman ili poklon bon u kozmetičkom salonu
  Ovo je dar koji je itekako vrijedan svakoj ženi. Ljepši spol biti će zahvalan i iznimno oduševljen.

 3. Nakit
  Nakit je uvijek dobar poklon, ali s njim možete pogriješiti kod odabira. Važno je poznavati osobu kojoj poklanjate nakit te znati voli li bijelo zlato, žuto zlato ili srebro; decentno ili upečatljivije; koji nakit voli nositi, koji joj smeta i sl.

 4. Dobra Torba i unutra knjiga
  Torba za more i knjiga za opuštanje; u važnijim trenucima diplome, doktorata ili čak mature kožna torba (ili aktovka) sa stručnom literaturom; torba za večernje izlaske i vodič kroz trendove – to su zaista super darovi.

 5. Poklon bon u omiljenom dućanu
  Poznato je da žena nikada nema što za obući, makar ormari pucali po šavovima. Stoga je poklon bon u dućanu robe nepogrešiva ideja koju možete pokoniti.

Eto, naše su se usluge našle između omiljenih 5 poklona i to na visokom 2 mjestu… to nas izuzetno raduje!!! Kontaktirajte nas i naručite svoj poklon bon za dragu osobu.

Poklon bon