HOB_web_cover_Božić_2020.jpg

tretmani & seminari

za poboljšanje kvalitete života

Izuzetno je važno imati balans, ne zaboraviti na materijalno koje nam je neophodno, ali isto tako biti pozitivno ispunjen svime što radimo i sa svima koji nas okružuju. To možemo jedino ako smo zadovoljni sami sa sobom i ako znamo što želimo.

 

Pustite stres i nervozu, naučite sami kreirati svoju sreću, razmišljati pozitivno, otkloniti nedoumice, riješiti se stresa, popraviti narušene odnose i uvjerite se kako je život lijep kada ga spoznamo.
 

Mi vidimo Vaše kvalitete i onda kada Vi zaboravite na njih.

ALL LEVEL HEALING - dan otvorenih vrata
Feb 05, 2019, 6:00 PM
Ul. Ivana Zajca 6
Kako se osjećati sretnije, zadovoljnije, ispunjenije, imati veću kvalitetu života, brže manifestirati želje i događaje u svom životu, biti otporniji na životne promjene, uskladiti svijest, podsvijest, karmičku razinu i najvišu razinu svog postojanja, ukloniti blokade na svim razinama...
IMA LI
SREĆA ROK TRAJANJA?
Kada promijenimo kut gledanja određene situacije potpuno promijene 'oblik'. Razmislite... Koliko nas dugo zapravo ostvarena želja čini sretnima?

hob blog

pogled iz druge

perspektive

ZAŠTO ODUSTAJEMO?
Zato što uvijek pronađete logičan razlog da riječ ODUSTAJANJE zamijenite nekim drugim, manje negativnim izrazom i tako sami sebi i cijelom svijetu opravdate činjenicu da ste ponovno izabrali ići lakšim putem.

galerija

& iskustva naših polaznika

Pon | Sri | Čet
  12 - 20
Uto | Pet
8 -16
  • HOB, Ul. I. Zajca 6. (I.kat), Rijeka

Pošaljite upit

ili nazovite +385 (0)98 792 399
  • HOB Facebook
  • HOB Instagram

Kozmetički salon s jedinstvenim konceptom koji spaja luksuzne kozmetičke usluge za žene i muškarce te seminare i tretmane za poboljšanje kvalitete života.

© 2018 House of Beauty Rijeka

HOB_LOGO_silver.png