spring-beauty-woman-natural-cosmetics-co

trepavice

"If my eyes are the windows to my soul, then I want to make sure they look amazing at all times."

'Izvucite' maksimum iz svojih trepavica uz HOB Lash Lift tretman!

Kako bi Vaše oči bile svaki dan naglašene i lijepe, predlažemo Vam da ih povjerite u naše ruke. Uštedjeti ćete si mnogo vremena i uistinu biti zadovoljni. 

lash lift

PODIZANJE, UVIJANJE I BOJENJE TREPAVICA

Lash Lift je tretman podizanja, uvijanja i bojenja prirodnih trepavica namijenjen damama koje preferiraju prirodan izgled i ne vole ekstenzije trepavica. Ovaj će Vam tretman uštedjeti puno vremena, a Vaše će trepavice izgledati sjajno u svako doba dana, u svim situacijama i vremenskim uvjetima. Prednosti u odnosu na ugradnju umjetnih trepavica su kraće vrijeme trajanja tretmana i pristupačnija cijena. Efekt duljine i uvijenosti trajat će između 4 i 6 tjedana, i vjerojatno ćete se pitati gdje su se te trepavice skrivale do sad.

 

Važno je naglasiti da Lash Lifting ne oštećuje Vaše trepavice, a dodatan plus je da svoje navike vezane za šminkanje i uklanjanje šminke nećete morati mijenjati, ali maskara i uvijač će vjerojatno ostati zaboravljeni na dnu kozmetičke torbice.

Pon | Sri | Čet
  12 - 20
Uto | Pet
8 -16
  • HOB, Ul. I. Zajca 6. (I.kat), Rijeka

Pošaljite upit

ili nazovite +385 (0)98 792 399
  • HOB Facebook
  • HOB Instagram

Kozmetički salon s jedinstvenim konceptom koji spaja luksuzne kozmetičke usluge za žene i muškarce te seminare i tretmane za poboljšanje kvalitete života.

© 2018 House of Beauty Rijeka

HOB_LOGO_silver.png