top of page
FB_cover_proljece.jpg

trepavice

"If my eyes are the windows to my soul, then I want to make sure they look amazing at all times."

Kako bi Vaše oči bile svaki dan naglašene i lijepe, predlažemo Vam da ih povjerite u naše ruke. Uštedjeti ćete si mnogo vremena i uistinu biti zadovoljni. 

ZNAK crni.png
eyelash-extension-procedure-woman-eye-wi

HoB volumenske trepavice

HoB volumenske trepavice dati će vašim očima novi, elegantniji izgled, a vi odabirete koliko intenzivan efekt želite - možemo vam pružiti i prirodan ili potpuno glam izgled.


Umjesto omjera 1:1 klasičnih umjetnih trepavica, kod volumenskih trepavica birate između dvije do devet tankih ekstenzija koje se prije lijepljenja formiraju u lepezu i apliciraju na Vaše prirodne trepavice.

Prilikom lijepljenja trepavica koristimo medicinski ispitano, hipoalergeno ljepilo pa su volumenske trepavice pogodne i za osobe s osjetljivim očima ili onima koje nose leće. Kako bi vaš dolazak bio optimalno korištenje Vašeg novca i vremena, pozivamo vas da dođete na test tretman; u vanjski kut oba oka stavit ćemo dvije-tri trepavice te će oko, ako je alergija prisutna, odmah reagirati.

Trajanje ugradnje trepavica : 1-2h 
Trajanje korekcije trepavica: 1-1:30h

Korekcije je poželjno raditi svaka 2 do 4 tjedna, kako bi vaše trepavice uvijek izgledale lijepo i uredno.

Prednosti volumenskih trepavica:

  • Puniji izgled

  • Lagane – nema osjećaja neugode na očima

  • Potpuno prilagodljive vašim željama

  • Traju do 4 tjedna

NJEGA TREPAVICA: Prvih 24 sata nakon ugradnje ili korekcije trepavica potrebno je izbjegavati kontakt s vodom, vrućom parom, kremama i uljima. Umjetne trepavice je važno svakodnevno čistiti i njegovati.  Trepavice se mogu prati baby šamponom ili pjenom koja u sebi ne sadrži ulje.


Ako trepavice iz nekog razloga želite skinuti, potrebno je to odraditi u salonu, kako ne bi došlo do oštećenja vaših prirodnih trepavica. 
 

beautiful-young-woman-during-eyelash-ext
ZNAK crni.png
Eye Bag Treatment

lash lift

PODIZANJE, UVIJANJE I BOJENJE TREPAVICA

Lash Lift je tretman podizanja, uvijanja i bojenja prirodnih trepavica namijenjen damama koje preferiraju prirodan izgled i ne vole ekstenzije trepavica. Ovaj će Vam tretman uštedjeti puno vremena, a Vaše će trepavice izgledati sjajno u svako doba dana, u svim situacijama i vremenskim uvjetima. Prednosti u odnosu na ugradnju umjetnih trepavica su kraće vrijeme trajanja tretmana i pristupačnija cijena. Efekt duljine i uvijenosti trajat će između 4 i 6 tjedana, i vjerojatno ćete se pitati gdje su se te trepavice skrivale do sad.

 

Važno je naglasiti da Lash Lifting ne oštećuje Vaše trepavice, a dodatan plus je da svoje navike vezane za šminkanje i uklanjanje šminke nećete morati mijenjati, ali maskara i uvijač će vjerojatno ostati zaboravljeni na dnu kozmetičke torbice.

ZNAK crni.png
bottom of page