bigstock-Nice-Rich-Independent-Confi-242

SUPERJUNAK PEELING!


Trendovi se mijenjaju tako brzo, a mi sve više okrećemo „receptima“ naših baka kako bi dobili odgovor na izazove koje pred nas postavlja suvremeni način života.


Razlog zašto su naše bake i bake naših baka bile pametnije po pitanju zdravlja i ljepote nije tajna – živjele su u skladu s prirodom. I u ovom slučaju ne mislimo na ljude koji su živjeli po špiljama i jeli bobice iz šume prije par tisuća godina nego na ljude koji su prije nekoliko desetaka godina živjeli u skladu sa svojim vremenom ali koristeći pri tome sve što im priroda pruža. Tehnologija i znanost su toliko uznapredovale ali smo svi u toj velikoj količini revolucionarnih rješenja pomalo zanemarili ono što niti jedna tehnologija ne može zamijeniti.


Kada smo pokrenule cijelu House of Beauty priču obećale smo sebi da ćemo biti uvijek u trendu, da ćemo se truditi našim klijentima nuditi najmodernije i najkvalitetnije na tržištu ali da u niti jednom trenutku nećemo zaboraviti cijeniti i isticati ono što su nas o ljepoti naučile naše bake.


I odlučile smo sada, u jesen, kada nam svaki list, svaki dašak prohladnog vjetra i svaka zraka sunca govore da je vrijeme za promjenu s Vama podijeliti našu tajnu njegovane kože. Mi smo o 'homemade' peelingu postale ovisne od prvog dana kada smo ga probale. Bolje je od onog osjećaja kada kupiš nove cipele, usudit ćemo se reći da je bolje čak i od onog hladnog nedjeljnog jutra kada možeš ostati u toplom krevetu.


O dobrobitima peelinga vjerojatno već sve znate – osim što ćete osloboditi svoju kožu od mrtvih stanica i potaknuti njenu regeneraciju, redovitim peelingom Vaša koža će postati svilenkasto glatka i meka. Ono što možda niste znali - osobe s masnom kožom peeling bi trebale raditi jednom u dva tjedna, dok suhoj i normalnoj koži peeling treba priuštiti svakih tri do četiri tjedna.


Peeling je superjunak koji našu kožu čini sjajnom, zdravom, mekom i svilenkasto glatkom unatoč hladnom vjetru, grijanju, tuširanju u vrućoj vodi i svim ostalim zimskim neprijateljima naše kože.


Ono što ljeti za nas radi more i ulje za sunčanje u hladnijim mjesecima za Vas radi salon House of Beauty sa svojim 'homemade' peelingom! Rezervirajte svoj termin na: http://www.houseofbeauty-rijeka.com/kontaktiNOVI TEKSTOVI

SVI TEKSTOVI

ARHIVA

PRETRAŽI PO TAGU

Pon | Sri | Čet
  12 - 20
Uto | Pet
8 -16
  • HOB, Ul. I. Zajca 6. (I.kat), Rijeka

Pošaljite upit

ili nazovite +385 (0)98 792 399
  • HOB Facebook
  • HOB Instagram

Kozmetički salon s jedinstvenim konceptom koji spaja luksuzne kozmetičke usluge za žene i muškarce te seminare i tretmane za poboljšanje kvalitete života.

© 2018 House of Beauty Rijeka

HOB_LOGO_silver.png