HOB_web_cover SKIN2.jpg

UDAHNITE PROLJEĆE


Osjetite li kako mirišu proljetna jutra i proljetni sumraci? Primijetite li kako se priroda budi i prostire po livadama najljepše cvjetne pokrivače? Razlozi za sreću svuda su oko nas, vidite li ih? Punim plućima udahnite proljeće...i u Vama neka cvjetaju prekrasni cvjetovi i rastu slatki plodovi uspjeha na svim područjima!

Uživati u svakom trenutku zvuči kao klišej, no zaista bismo trebali tako živjeti. Naravno da moraju postojati i oni lošiji i tužniji trenuci...da nema njih nikada ne bismo znali kako izgleda sreća i uspjeh, no zbrojite samo koliko je nevažnih situacija u životu koje Vas negativno okupiraju, zabrinjavaju, rade Vam stres? Kada dođe do zdravstvenih problema i kada stres ostavi trag, pogledamo unatrag i shvatimo koliko su banalne bile situacije kojima smo dozvolili da nas razaraju. Često prekasno shvatimo da na sebe trebamo uzimati samo lijepo i da za sve ružno i tužno postoji rješenje.

Dolaziti živčan-a doma remeti sklad u obitelji, a i zajednički trenuci su toliko dragocjeni da ne bismo smjel narušavati ih npr. poslovnim problemima; na posao se odlazi svaki dan tako da nikako ne bismo smjeli tamo odlaziti u grču - vjerujte opcija je bezbroj; obitelj i prijatelji su nešto najvrijednije što imamo i niti tu se ne bismo smjeli osjećati nikako drukčije nego IZVRSNO, voljeno i opušteno. Ako jedan segment od nabrojenog nije tako posložen i u Vašem životu, pokušajte s Reiki tretmanom prihvatiti i zavoljeti ono što takvo mora biti i promijeniti sve što može biti bolje, jer biti sretni TO BISMO SMJELI! 7.4. svjetski je dan zdravlja - UDAHNIMO PROLJEĆE, UDAHNIMO POZITIVU u svoje tijelo! phttp://www.houseofbeauty-rijeka.com/#!reiki-tretman/c23nd