bigstock-Nice-Rich-Independent-Confi-242

ANTISTRES MASAŽA - PRIJEKO POTREBNA!


Prošla su vremena kada se moglo zatvoriti vrata ureda i brige o poslu pustiti prije nego li uđemo u vlastiti dom. Prošla su vremena kada se nismo za posao morali boriti svakog dana, kada smo mnogo više vremena provodili s partnerom, djecom, prijateljima. ALI nisu prošla vremena kada se trebamo brinuti o sebi.

Živimo nametnuti tempo, pokušavamo uhvatiti korak sa ludom svakodnevicom i zanemarujemo činjenicu koliko stres ostavlja traga na naše tijelo i organizam. Izrekom : "stres je tihi ubojica današnjice" pokušava nas se osvijestiti o moćnosti i opasnosti stresa.

Znamo da je nemoguće usporiti tempo, zaboraviti na brige, prekrižiti ruke i reći: "Ma baš me briga!", ali nije nemoguće priuštiti si barem jednom mjesečno nešto što će Vam pomoći. U tu svrhu predstavljamo Vam ENERGETSKU ANTISTRES MASAŽU koja je izuzetno tražena usluga u našem salonu od kako je uvedena.

Masaža je to koja traje ČAK 90 minuta kako bi Vas u potpunosti opustila, napunila energijom, oslobodila od nakupljenog stresa i dala snage za nove pobjede. Masaža koja energiju usmjerava na Vaše najosjetljivije i najslabije djelove. U vrijeme Valentinova, ali i ostalih prigoda ovo je definitivno jedan od najboljih i najkorisnijih poklona koji možete darivati voljenim osobama i naravno sebi.

U prekrasnom ambijentu oplemenjenom kristalima, svijećama, eteričnim uljima, prigodnom muzikom i rasvijetom; uz naše stručne maserke pružiti ćemo Vam vrhunski doživljaj. Tek kada izađete opušteni, smireni i rasterećeni shvatiti ćete da je to osjećaj kakav bismo trebali imati svaki dan te da nije prirodan grč u kojem živimo. Očekujemo Vas, uvjerite se i Vi u korisnost ovog tretmana! ŽELIM ENERGETSKU ANTISTRES MASAŽU!

NOVI TEKSTOVI

SVI TEKSTOVI

ARHIVA

PRETRAŽI PO TAGU

Pon | Sri | Čet
  12 - 20
Uto | Pet
8 -16
  • HOB, Ul. I. Zajca 6. (I.kat), Rijeka

Pošaljite upit

ili nazovite +385 (0)98 792 399
  • HOB Facebook
  • HOB Instagram

Kozmetički salon s jedinstvenim konceptom koji spaja luksuzne kozmetičke usluge za žene i muškarce te seminare i tretmane za poboljšanje kvalitete života.

© 2018 House of Beauty Rijeka

HOB_LOGO_silver.png