spring-beauty-woman-natural-cosmetics-co

ŽENE I PRAZNICI


Iako smo u prethodnom blogu spomenuli da su blagdani za svakog od nas određena radost i mir, sada ćemo se osvrnuti i na onu drugu stranu - praznici iz ženske perspektive.

Zaista nas čine sretnijima, ali uoči samih blagdana žena je ta koja se itekako naradi. Čisti, peri, peci...kiti, kupuj, motaj. Poslovi se raspodijele, ali znamo tko je pokretač i lokomotiva blagdanskog vlaka :-).

I kada je napokon sve gotovo, kada počinjemo uživati u ljepotama praznika što uključuje i uživanje u hrani i piću, vaga nas ubrzo vrati u stvarnost i oduzme blagdansko veselo raspoloženje.

Zar žene nakon svega zaista ne zaslužuju i da uživaju u onome što su spekle, skuhale i pripremile (ili kod onih sretnijih u onome što su im drugi pripremili :-))??? Naravno da zaslužujete i možete, kažu da ne postoji hrana koja deblja, već samo količina koja se ne potroši na ispravan način. A za to imate nas! Uživajte u svakom trenutku i u apsolutno svakom okusu, a onda dogovorite termin i uklonimo sve što vas muči :-). PAKET ZA MRŠAVLJENJE - ANTICELULITNI PAKET

NOVI TEKSTOVI

SVI TEKSTOVI

ARHIVA

PRETRAŽI PO TAGU

Pon | Sri | Čet
  12 - 20
Uto | Pet
8 -16
  • HOB, Ul. I. Zajca 6. (I.kat), Rijeka

Pošaljite upit

ili nazovite +385 (0)98 792 399
  • HOB Facebook
  • HOB Instagram

Kozmetički salon s jedinstvenim konceptom koji spaja luksuzne kozmetičke usluge za žene i muškarce te seminare i tretmane za poboljšanje kvalitete života.

© 2018 House of Beauty Rijeka

HOB_LOGO_silver.png