bigstock-Nice-Rich-Independent-Confi-242

PEELING I MASAŽA U CARSTVU UŽIVANJA


Umorna i iscrpljena na kraju mjeseca odlučila sam: Dosta je! Život nema reprizu, danas ću nešto priuštiti sebi!

Sama pomisao na masažu već mi je otpuštala hormon sreće…zamišljanje kako ležim u ugodnom ambijentu, opremljenom svijećama, kristalima i aromatičnim uljima mamila mi je osmijeh na lice. A koliko sam tek bila sretna kada sam zaista odlučila i rezervirala si termin…čovjeku stvarno malo treba za sreću!

No cure u House of Beauty potrudile su se da mi priušte puno više razloga za sreću…“Možete odabrati masažu s peelingom i to za Vas i Vama dragu osobu!“, rekle su ljubazno. Zvuči nestvarno dobro, ali idem probati! Povela sam dragog i još sam uvijek pod dojmom.

Peeling koji se radi IN HOUSE daje još veću draž cijeloj priči. Svijeće s kristalima, ugodno osoblje i vrhunska masaža – bolje nego što sam zamišljala. Pola sata uživali smo u peelingu cijelog tijela, zatim je uslijedilo tuširanje, pa masaža cijelog tijela…taman kad smo pomislili da ne može bolje dočekao nas je fini čaj s motivirajućom porukom.

Važna je bila samo odluka: NARUČITI ĆU SE!, nakon toga sve je išlo iz dobrog u bolje i završilo najbolje. Nisam usrećila samo sebe, opušteni, relaksirani i oduševljeni napustili smo ovaj centar uživanja na samom Korzu, a sa sobom smo ponijeli motivirajuću poruku i ponovni termin za točno mjesec dana…Nakon napornog tempa života, toliko si čovjek uistinu treba priuštiti, bez previše razmišljanja – sada!

Rezerviraj!

NOVI TEKSTOVI

SVI TEKSTOVI

ARHIVA

PRETRAŽI PO TAGU

Pon | Sri | Čet
  12 - 20
Uto | Pet
8 -16
  • HOB, Ul. I. Zajca 6. (I.kat), Rijeka

Pošaljite upit

ili nazovite +385 (0)98 792 399
  • HOB Facebook
  • HOB Instagram

Kozmetički salon s jedinstvenim konceptom koji spaja luksuzne kozmetičke usluge za žene i muškarce te seminare i tretmane za poboljšanje kvalitete života.

© 2018 House of Beauty Rijeka

HOB_LOGO_silver.png