spring-beauty-woman-natural-cosmetics-co

Kako spriječiti urastanje noktiju, liječiti gljivice, sanirati kurije oči...


Često nismo svjesni i ne prilažemo pažnju tome koliko težine tijekom dana na sebi imaju naša stopala. Osim što na sebi nose čitavo tijelo, utječu i na mnoga zdravstvena pitanja.

  1. U slučaju da imate čukljeve-kurije oči, zbog boli i neugode pri hodanju, dolazi do krivljenja stopala i nepravilnog položaja istog, što utječe na kralježnicu, kukove i zna isprovocirati išijas.

  2. Samo oni koji su to prošli znaju kako boli urastao nokat. Do tog stanja također dovodi kriva percepcija o rezanju noktiju, tj. neznanje kako postupati s kojim oblikom nokta. Manje je poznato i da se drukčije postupa s noktima djeteta, noktima zrele osobe ili noktima osobe u starijoj životnoj dobi.

  3. Zadebljanje kože na tabanima također zna stvarati nelagodu pri hodanju i probleme s traženjem obuće. Žene koje su sklone nošenju potpetica ili su na to primorane zbog posla, redovito trebaju odstranjivati staru, požutjelu kožu, zbog što ispravnijeg koraka.

  4. Gljivice su problem mnogih stopala, a osim estetskog narušavanja, nezgodne su i zbog širenja, ukoliko se ne liječe pravilno i pravovremeno.

Kako pravilno rezati nokte, ukloniti kožicu, sanirati kurije oči, urediti donji dio stopala, liječiti i spriječiti gljivice te finalno napraviti stopalo urednim i nokte estetski oku ugodnima naučite na našoj edukaciji o pedikuri, u kozmetičkom salonu House of Beauty u Rijeci. Nakon edukacije biti ćete osposobljeni i sami se profesionalno time baviti.

VIŠE O EDUKACIJI

NOVI TEKSTOVI

SVI TEKSTOVI

ARHIVA

PRETRAŽI PO TAGU

Pon | Sri | Čet
  12 - 20
Uto | Pet
8 -16
  • HOB, Ul. I. Zajca 6. (I.kat), Rijeka

Pošaljite upit

ili nazovite +385 (0)98 792 399
  • HOB Facebook
  • HOB Instagram

Kozmetički salon s jedinstvenim konceptom koji spaja luksuzne kozmetičke usluge za žene i muškarce te seminare i tretmane za poboljšanje kvalitete života.

© 2018 House of Beauty Rijeka

HOB_LOGO_silver.png