jesenski-banner-1.jpg

ISTINA O UMJETNIM TREPAVICAMA


UMJETNE TREPAVICE SU SAMO I JEDINO OD SINTETIKE.

Nakon mnogih upita, vrijeme je da razjasnimo ovu zabludu, naime NE POSTOJE trepavice od prirodnih materijala, niti od nerca niti od svile!

Našim klijenticama koje su dolazile s upitima vezanim uz trepavice od prirodnog materijala, u naš kozmetički salon House of Beauty - Rijeka, sve smo u startu objasnile, no i dalje postoje lažne ponude na tržištu i želimo vas upozoriti na to. Dakle, sve su umjetne trepavice po sastavu sintetičke i nema drugih mogućnosti (za sada). Tome postoji i razlog, a on je taj da svaka vrsta ekstenzije mora biti izrađena od materijala na koje nitko nije alergičan. Kada su oči u pitanju ta stavka je još izraženija i važnija, a prirodna dlaka bi mogla izazivati mnoge neželjene indikacije i reakcije.

KAKO SU NASTALE KATEGORIJE NERC I SVILA

Pri ugradnji trepavica treba se moć i znati prilagoditi željama klijentica, ali isto tako i njihovim prirodnim trepavicama. Svaka žena ima svoje prohtjeve i stoga je napravljeno nekoliko debljina i dužina trepavica koje se nadograđuju. Netko želi dužinu, netko volumen, netko oboje i zato postoje edukacije koje valja apsolvirati kako bi se znale ispuniti svačije želje, ujedno poštivajući pravila struke, estetike i kvalitete.

Da bi se olakšala komunikacija s klijenticama, trepavice koje garantiraju volumen su NERC, a one koje su tanke i dugačke dobile su epitet SVILENE.

Kako biste bile sigurne da je to zaista tako, ne zaboravite da bi prirodna svila ili prirodni nerc imala itekako veću cijenu te da bi bilo nemoguće napraviti toliko jednakih primjeraka dlaka jer - prirodno je različito.

S povjerenjem nam se obratite za sva ostala pitanja!

UGRADNJA TREPAVICA

Evo i veličina i debljina trepavica koje imamo u kozmetičkom salonu House of Beauty u Rijeci: