spring-beauty-woman-natural-cosmetics-co

ISTINA O UMJETNIM TREPAVICAMA


UMJETNE TREPAVICE SU SAMO I JEDINO OD SINTETIKE.

Nakon mnogih upita, vrijeme je da razjasnimo ovu zabludu, naime NE POSTOJE trepavice od prirodnih materijala, niti od nerca niti od svile!

Našim klijenticama koje su dolazile s upitima vezanim uz trepavice od prirodnog materijala, u naš kozmetički salon House of Beauty - Rijeka, sve smo u startu objasnile, no i dalje postoje lažne ponude na tržištu i želimo vas upozoriti na to. Dakle, sve su umjetne trepavice po sastavu sintetičke i nema drugih mogućnosti (za sada). Tome postoji i razlog, a on je taj da svaka vrsta ekstenzije mora biti izrađena od materijala na koje nitko nije alergičan. Kada su oči u pitanju ta stavka je još izraženija i važnija, a prirodna dlaka bi mogla izazivati mnoge neželjene indikacije i reakcije.

KAKO SU NASTALE KATEGORIJE NERC I SVILA

Pri ugradnji trepavica treba se moć i znati prilagoditi željama klijentica, ali isto tako i njihovim prirodnim trepavicama. Svaka žena ima svoje prohtjeve i stoga je napravljeno nekoliko debljina i dužina trepavica koje se nadograđuju. Netko želi dužinu, netko volumen, netko oboje i zato postoje edukacije koje valja apsolvirati kako bi se znale ispuniti svačije želje, ujedno poštivajući pravila struke, estetike i kvalitete.

<