HOB_web_cover SKIN2.jpg

POSTIŽITE USPJEHE KROZ ŽIVOT

Maturirali smo, neki od nas diplomirali, magistrirali, doktorirali – i svi su na nas bili ponosni. Odlično smo se osjećali u tom trenutku (prisjetite se), sami smo sa sobom bili zadovoljni, svjesni svog uspjeha i radosti koju smo pružili okolini. E pa tako treba biti svaki dan!

Mislite da bismo se zasitili? Zasitili čega??? Dobrog osjećaja, sreće što smo druge učinili sretnima? Veselja što su svi ponosni na nas, pa i sami sebe više volimo u tom trenutku i više se cijenimo? I da, obećamo si u tim danima da ćemo zauvijek ulagati sami u sebe i biti ponosni na postignuća, ali brzo to obećanje zaboravimo!

Prekrasno je, ljude do kojih vam je stalo, činiti sretnima time da ste sretni sami sa sobom – i to je ključ radosti. Nastavite se razvijati, radite na tome da vas veseli uspjeh i neuspjeh, prihvaćajte neuspješne dane i slavite svoje napretke. Ponosite se sobom u svakom trenutku i tada će se i drugi ponositi vama, a to rezultira srećom.

Ulažite u sebe, a time i u svoje bližnje, naučite se kako prebroditi probleme i rješavati izazove. Izvježbajte ponos, sreću i radost…živite svaki dan punim plućima i neuspjehe ne shvaćajte negativno. Pronađite u svemu nešto dobro, popravite svoju financijsku situaciju, zdravstveno stanje, odnose u obitelji, odnose na poslu – svime time upravlja stanje uma, a na nama je da to osvijestimo.

Nemojte s maturom prestati ulagati u sebe! Osobni napredak najvažnija je i najcjenjenija titula!

Odaberi edukaciju koja će tebe učiniti sretnom-im: Reiki seminar