HOB_web_cover SKIN2.jpg

ODLIKE PRAVOG MUŠKARCA

Teza da dečki ne pohode kozmetičke salone, zastarjela je kada i ona da žene ne rade, već im je mjesto doma i to mahom u kuhinji.

Po pitanju kozmetičkih usluga i brige oko svoga duha i tijela, muškarci su (napokon) doživjeli emancipaciju i postali samostalni.

Posljednjih godina sami nazovu, sami dogovore termin, sami dođu u salon...čak sami i plate :-)

Nije nimalo sexy vidjeti odumrlu i požutjelu tvrdu kožu na muškim petama, pa osviješteni muškarci često odlaze na pedikuru. Čišćenje lica izuzetno je popularno ljeti, a depilacija stvar higijene svih 12 mjeseci.

Priznale su nam djevojke da im je mnogo privlačniji muškarac koji drži do sebe, otkrivajući to detaljima poput urednih stopala, izdepiliranih pazuha i upisanim terminima za čišćenje lica. Određena zanimanja nalažu i uredne ruke i nokte, pa je sve prisutnija muška manikura.

Eto, uredni muškarci su IN...privlačniji su, više su macho, moderni su i izgledaju odlično. Ne zaboravimo i masažu koja je muškarcima ugodna i potrebna koliko i ženama, stoga bravo za muškarce koji posjećuju kozmetičke salone, mi imamo ponudu kreiranu baš za vas jer samo pravi muškarac drži do sebe! Provjerite naše usluge samo za maškarce: link