bigstock-Nice-Rich-Independent-Confi-242

ODLIKE PRAVOG MUŠKARCA

Teza da dečki ne pohode kozmetičke salone, zastarjela je kada i ona da žene ne rade, već im je mjesto doma i to mahom u kuhinji.

Po pitanju kozmetičkih usluga i brige oko svoga duha i tijela, muškarci su (napokon) doživjeli emancipaciju i postali samostalni.

Posljednjih godina sami nazovu, sami dogovore termin, sami dođu u salon...čak sami i plate :-)

Nije nimalo sexy vidjeti odumrlu i požutjelu tvrdu kožu na muškim petama, pa osviješteni muškarci često odlaze na pedikuru. Čišćenje lica izuzetno je popularno ljeti, a depilacija stvar higijene svih 12 mjeseci.

Priznale su nam djevojke da im je mnogo privlačniji muškarac koji drži do sebe, otkrivajući to detaljima poput urednih stopala, izdepiliranih pazuha i upisanim terminima za čišćenje lica. Određena zanimanja nalažu i uredne ruke i nokte, pa je sve prisutnija muška manikura.

Eto, uredni muškarci su IN...privlačniji su, više su macho, moderni su i izgledaju odlično. Ne zaboravimo i masažu koja je muškarcima ugodna i potrebna koliko i ženama, stoga bravo za muškarce koji posjećuju kozmetičke salone, mi imamo ponudu kreiranu baš za vas jer samo pravi muškarac drži do sebe! Provjerite naše usluge samo za maškarce: link

NOVI TEKSTOVI

SVI TEKSTOVI

ARHIVA

PRETRAŽI PO TAGU

Pon | Sri | Čet
  12 - 20
Uto | Pet
8 -16
  • HOB, Ul. I. Zajca 6. (I.kat), Rijeka

Pošaljite upit

ili nazovite +385 (0)98 792 399
  • HOB Facebook
  • HOB Instagram

Kozmetički salon s jedinstvenim konceptom koji spaja luksuzne kozmetičke usluge za žene i muškarce te seminare i tretmane za poboljšanje kvalitete života.

© 2018 House of Beauty Rijeka

HOB_LOGO_silver.png