bigstock-Nice-Rich-Independent-Confi-242

MASAŽA - JEDNA OD NAJSTARIJIH METODA LIJEČENJA


Osjećaj opuštenosti i mirnoće, koji osjećamo nakon masaže, drži nas bolje raspoloženima, spremnima za nove i stare izazove tokom dana i u danima pred nama.

Još su se stari Grci i Rimljani trudili razumjeti motiv koji i danas potiče mnoge da vjeruju u djelotvoran učinak masaže.

Masaža je jedna od najstarijih metoda liječenja čiji se stvarni učinak dokazuje ne samo na bolesniku već i na zdravom čovjeku.

Lokalno djelovanje masaže je direktno kada pokretima potpomažemo krvni i limfni optok, usmjeravajući ga prema srcu te indirektno živčanim putem. Povećavamo tonus mišića, uklanjamo napetost, glavobolju, ubrzavamo izbacivanje toksina iz tijela, sjedinjuje se protok energije kroz tijelo.

Osjećaj opuštenosti i mirnoće, koji osjećamo nakon masaže, drži nas bolje raspoloženima, spremnima za nove i stare izazove tokom dana i u danima pred nama.

Priuštite si ovaj jednosatni dio oaze mira svako toliko, kako biste bili zadovoljniji sami sa sobom te samim time širili pozitivnu energiju i drugim ljudima koji vas okružuju.

Stoga smo vam za tjedan prijateljstva pripremili odličnu ponudu. Pogledajte! www.houseofbeauty-rijeka.com/#!bbf-poklon-paketi/crjj

NOVI TEKSTOVI

SVI TEKSTOVI

ARHIVA

PRETRAŽI PO TAGU

Pon | Sri | Čet
  12 - 20
Uto | Pet
8 -16
  • HOB, Ul. I. Zajca 6. (I.kat), Rijeka

Pošaljite upit

ili nazovite +385 (0)98 792 399
  • HOB Facebook
  • HOB Instagram

Kozmetički salon s jedinstvenim konceptom koji spaja luksuzne kozmetičke usluge za žene i muškarce te seminare i tretmane za poboljšanje kvalitete života.

© 2018 House of Beauty Rijeka

HOB_LOGO_silver.png