spring-beauty-woman-natural-cosmetics-co

VJEŽBA VS. ANTICELULITNI TRETMAN

Ljeto kuca na vrata, temperature su se već toliko zahuktale da od voska, šećerne paste i pedikure skoro pa ne dižemo glavu – svi bi na more, svi bi uskočili u haljinice, svima bi noge uskočile u sandale.

No uz kupaći dolazi i onaj trenutak istine kada celulit nemamo kamo sakriti. Slažemo se i podržavamo mnoge teorije da ne bi trebalo bacati novac na skupe preparate. S tim da ćete nešto namazati i celulit će nestati možete napraviti samo štetu svom novčaniku, nikakvu korist svome tijelu. Ali moramo neke stvari objasniti nevjernima i promotorima težeg puta koji kažu: „Lokot na frižider draga moja“ ili „ništa bez vježbe“.

Pa to i nije baš tako. Cure u kozmetičkom salonu certificirane su i obučene da se celulita riješe i kod onih koji nemaju vremena, volje, mogućnosti za vježbu…i ne žele staviti lokot nigdje! Naravno da dodatni trud (vježba, biranje namirnica i količina obroka) može pospješiti rezultate, ali definitivno to nije jedini način da dijelovi Vašeg tijela postanu glatki.

Uz stručne ruke naših kozmetičarki, tu su i posebni aparati koji uspješno igraju svoju ulogu – termo deka i pomno ispitani preparati koji, u kombinaciji s određenim tretmanom, ostvaruju svoj maksimalni učinak.

Što je celulit Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima; stanje kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože. Stoga je za uklanjanje istog postoje posebno učinkovite tehnike „razbijanja“ čvorića i topljenja masnoća te uklanjanja toksina.

I same smo žene, znamo što celulit radi našoj ljepoti, stoga se protiv njega borimo najboljim tehnikama i isključivo vrhunskim aparatima i preparatima. Povjerite se u naše ruke… i naravno ne odustajte od vježbe niti zdrave prehrane!

Kiwi popsicle
IMG_2993.jpg

NOVI TEKSTOVI

SVI TEKSTOVI

ARHIVA

PRETRAŽI PO TAGU

Pon | Sri | Čet
  12 - 20
Uto | Pet
8 -16
  • HOB, Ul. I. Zajca 6. (I.kat), Rijeka

Pošaljite upit

ili nazovite +385 (0)98 792 399
  • HOB Facebook
  • HOB Instagram

Kozmetički salon s jedinstvenim konceptom koji spaja luksuzne kozmetičke usluge za žene i muškarce te seminare i tretmane za poboljšanje kvalitete života.

© 2018 House of Beauty Rijeka

HOB_LOGO_silver.png