top of page
FB_cover_proljece.jpg
Ako narančinu koru ovo ljeto želite samo u koktelima, a ne na bedrima isprobajte maderoterapiju. Rezultati su nevjerojatni, a metoda potpuno prirodna i neinvazivna.

MADEROterapija 

U oblikovanju figure i borbi protiv celulita uz klasičnu ručnu anticelulitnu masažu u pomoć nam stižu i drveni valjci.

Maderoterapija, što u prijevodu znači "terapija drvetom", tehnika je porijeklom iz Kolumbije, a zasniva se na korištenju anatomski oblikovanih drvenih valjaka različitih dimenzija.

KAKO DJELUJE?

Ova 100% prirodna, neinvazivna metoda za cilj ima, ravnomjernim ritmičkim pokretima uz pomoć anatomski oblikovanih valjaka od prirodnog materijala, potaknuti usporenu limfu kako bi se iz tijela izbacile otpadne tvari, ubrzala cirkulacija i metabolizam te smanjila upala masnih stanica.

Nakon što se tretiranjem tkiva drvenim valjcima 'probudi' uspavani limfni sustav treba mu dati vremena da nagomilane toksine izbaci iz tijela te potakne cirkulaciju i metabolizam na brže trošenje masti, izbacivanje vode itd. Kako bi organizam imao vremena odraditi sve procese maderoterapija se radi u razmacima od 2 dana.

JE LI TRETMAN BOLAN?

Mehaničko tretiranje celulita u prvih nekoliko tretmana zasigurno nije ugodno, ali nije ni toliko bolno da se ne može izdržati. Konačan rezultat će, sigurne smo, opravdati nelagodu koja se osjeća tijekom prva 2-3 tretmana, a svakim sljedećim masaža sve više godi pa čak i opušta. Nakon tretmana uglavnom se osjeća blaga bol slična upali mišića koja ukazuje na to da se u tijelu događaju promjene te da maderoterapija stvarno djeluje

 

KADA SE VIDE PRVI REZULTATI? 

Osim željenog estetskog efekta – smanjenja obujma i oblikovanja figure, elastične kože na bedrima, stražnjici i trbuhu te razgradnje celulita tretmanom se postiže kompletna detoksikacija, opuštanje organizma i pozitivni efekti na cjelokupno zdravlje.

Za optimalne rezultate preporučuje se 10 ili više tretmana (što uvelike ovisi i o motiviranosti te životnim navikama klijentice, tjelesnoj masi, građi tijela i slično). Uvijek je najbolje konzultirati se s kozmetičarkom kako bi se definirao idealan paket tretmana za postizanje najboljih rezultata. Konkretno većina klijentica prve veće promjene osjeti i vidi nakon 4 ili 5 tretmana.

 

MADEROTREAPIJU NE PREPORUČAMO AKO. . .

 

Iako potpuno prirodan ovaj oblik masaže se ne preporučuje trudnicama, osobama s proširenim venama i izraženim kapilarama te osobama s kožnim oboljenjima kao što su psorijaza, ekcem i slično. Također je važno znati da se tretman ne smije izvoditi za vrijeme menstruacije.

TRAJANJE TRETMANA: 45min

CIJENA: 120,00 kn po tretmanu 

PAKET (15 TRETMANA): 1.800,00kn

Ako ipak ostajete vjerni
provjerenim klasičnim tretmanima...

celulitBANG paket

Celulit igra podlo i udara nisko, ali mi imamo dobro razrađenu taktiku kako ga pobijediti!

Idealno bi bilo kada bismo uvijek imale dovoljno vremena, volje i svega ostalog za održavanje svog izgleda u tip-top stanju. Kako to 'idealno' najčešće nije slučaj celulit nam većini zadaje glavobolje i ruši samopouzdanje (posebice dolaskom toplijih dana)!
 

Žene smo, znamo koliko celulit može biti uporan i zato nismo odustajale dok god nismo pronašle djelotvorno rješenje. CelulitBANG paket naše je tajno oružje u borbi s ovim ženskim neprijateljem. Isprobajte ga, rezervirajte svoj termin u i iskoristite nižu cijenu za kupnju paketa!

CelulitBANG paket:
10 x ručna anticelulitna masaža i 
10 x thermo deka

ZAŠTO ODABRATI CelulitBANG paket?

  • Zato jer MOŽETE LEŽATI I PREPUSTITI SVOJ PROBLEM PROFESIONALCIMA!


    Naš anticelulitni paket uključuje 30 minuta ručne anticeluline masaže i 30 minuta tretmana u termo deki što znači da se od Vas ne očekuje previše angažmana već samo malo vremena i redoviti dolasci
    Jedino što trebate je rezervirati termin, a za ostalo ćemo se pobrinuti mi. 

  • Zato što će VJEŠTE RUKE KOZMETIČARKE I KVALITETNI PREPARATI POMOĆI VAŠEM TIJELU IZBACITI SUVIŠNU TEKUĆINU I TOKSINE


    Svakim dolaskom celulit na Vašim bedrima i stražnjici bit će sve manje vidljiv jer se hvatamo u koštac s njegovim glavnim uzročnicima.

    Mnoge naše klijentice većv su se uvjerile u efikasnost CelulitBANG tretmana i s velikim zadovoljstvom možemo reći da niti jedna nije bila razočarana.

ZNAK crni.png
bottom of page