top of page
FB_cover_proljece.jpg

pon, 23. lis

|

Ul. Ivana Zajca 6

BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE U ALL LEVEL HEALING TEHNIKU (1)

Kako se osjećati sretnije, zadovoljnije, ispunjenije, imati veću kvalitetu života, brže manifestirati želje i događaje u svom životu, biti otporniji na životne promjene, uskladiti svijest, podsvijest, karmičku razinu i najvišu razinu svog postojanja, ukloniti blokade na svim razinama...

Vaši podatci su poslani!
Pogledaj ostale događaje
BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE U ALL LEVEL HEALING TEHNIKU (1)

Vrijeme i mjesto

23. lis 2017. 19:00

Ul. Ivana Zajca 6, Ul. Ivana Zajca 6, 51000, Rijeka, Croatia

O događaju

Kako se osjećati sretnije, zadovoljnije, ispunjenije, imati veću kvalitetu života, brže manifestirati želje i događaje u svom životu, biti otporniji na životne promjene, uskladiti svijest, podsvijest, karmičku razinu i najvišu razinu svog postojanja, ukloniti blokade na svim razinama i područjima života, otkriti zbog čega ste nastali i kako prihvatiti svoje postojanje od postanka duše do budućih inkarnacija, djelovati na svim nivoima egzistiranja, saznajte na besplatnom uvodnom predavanju u All level healing tehniku.

All Level Healing™ je brza, cjelovita, jednostavna i lako primjenjiva tehnika intuitivnog razvoja, iscjeljivanja i manifestiranja.

Tehnika se sastoji od 7 osnovnih i 6 specijalističkih tečajeva kojima dobivate izobrazbu s područja alternativnog rada mentalnih i duhovnih tehnika.

Ova tehnika koristi svih 5 čovjekovih tijela (mentalno, psihičko, energetsko, duhovno i fizičko) u mentalno-intuitivnom radu i daje jednostavan uvid u sve nivoe postojanja te brze rezultate na svim segmentima na kojima želimo djelovati ili ih promijeniti.

Datum održavanja: 11.09.2017

Vrijeme: 19:00

Broj polaznika ograničen: 15

Lokacija: Ul. Ivana Zajca 6, I. kat (House of Beauty)

Prijavu potvrđujete telefonskim putem: 098 792 3998 ili on-line prijavnicom

Podijeli događaj

bottom of page