top of page
FB_cover_proljece.jpg

uto, 05. velj

|

Ul. Ivana Zajca 6

ALL LEVEL HEALING - dan otvorenih vrata

Kako se osjećati sretnije, zadovoljnije, ispunjenije, imati veću kvalitetu života, brže manifestirati želje i događaje u svom životu, biti otporniji na životne promjene, uskladiti svijest, podsvijest, karmičku razinu i najvišu razinu svog postojanja, ukloniti blokade na svim razinama...

Vaši podatci su poslani!
Pogledaj ostale događaje
ALL LEVEL HEALING - dan otvorenih vrata

Vrijeme i mjesto

05. velj 2019. 18:00 – 20:30

Ul. Ivana Zajca 6, Ul. Ivana Zajca 6, 51000, Rijeka, Croatia

O događaju

Kako se osjećati sretnije, zadovoljnije, ispunjenije, imati veću kvalitetu života, brže manifestirati želje i događaje u svom životu, biti otporniji na životne promjene, uskladiti svijest, podsvijest, karmičku razinu i najvišu razinu svog postojanja, ukloniti blokade na svim razinama i područjima života, otkriti zbog čega ste nastali i kako prihvatiti svoje postojanje od postanka duše do budućih inkarnacija, djelovati na svim nivoima egzistiranja, saznajte na danu otvorenih vrata u House of Beautyu gdje ćemo Vas upoznati s All Level Healing tehnikom.

All Level Healing™ je brza, cjelovita, jednostavna i lako primjenjiva tehnika intuitivnog razvoja, iscjeljivanja i manifestiranja.

Tehnika se sastoji od 7 osnovnih i 6 specijalističkih tečajeva kojima dobivate izobrazbu s područja alternativnog rada mentalnih i duhovnih tehnika.

Ova tehnika koristi svih 5 čovjekovih tijela (mentalno, psihičko, energetsko, duhovno i fizičko) u mentalno-intuitivnom radu i daje jednostavan uvid u sve nivoe postojanja te brze rezultate na svim segmentima na kojima želimo djelovati ili ih promijeniti.

Datum održavanja: 05.02.20179

Vrijeme početka: 18:00

Lokacija: Ul. Ivana Zajca 6, I. kat (House of Beauty)

Dolazak potrebno prethodno najaviti

telefonski na +385 (0)98 792 399

mailom na info@houseofbeauty-rijeka.com

ili on-line prijavom.

Sudjelovanje na danu otvornih vrata se ne plaća.

Podijeli događaj

bottom of page