spring-beauty-woman-natural-cosmetics-co
ZNAK crni.png

HoB preporuka

za hladne zimske dane

PARAFINSKA kupka

Razmazite svoje ruke i stopala parafinskom kupkom - opuštajućim i njegujućom tretmanom koji osigurava dubinsku njegu, hidrataciju i zaštitu ruku/stopala.

Parafinska kupka namijenjena je dubinskom čišćenju te intenzivnoj njezi i hidrataciji kože ruku ili stopala. Zbog svoje topline i sastava ova kupka potiče mikrocirkulaciju i poboljšava prodor nanesenih kozmetičkih proizvoda koji hrane kožu, izvlači vlagu iz donjih slojeva kože i na taj način vlaži površinske dijelove, opušta mišiće ruku i stopala, a blagotvorna je i kod ublažavanja reumatskih tegoba.

Posebno volimo parafinsku kupku u zimsko doba kada zbog hladnoće, vjetra i suhog zraka u zatvorenim prostorima pate koža, kosti i zglobovi. Ovim ugodnim tretmanom njegujemo i štitimo kožu te joj vraćamo vlagu i mekoću.

HoB recept za nježne i meke ruke čak i usred zime:

  1. korak: nježan peeling ruku ili stopala kojim uklanjamo odumrle stanice kože te ju na taj način pripremamo za kupku

  2. korak: nanošenje hranjivih hidratantnih kozmetičkih preparata laganim pokretima

  3. korak: uranjanje ruku ili stopala u toplu parafisku kupku koja otvara pore i omogućava prodor hranjivih sastojaka u dublje slojeve kože

Ako su Vaše ruke često u kontaktu s vodom i kemikalijama ili imate suhu i umoru kožu ovaj tretman trebali biste raditi tijekom sva četiri godišnja doba.

Njegujuća topla parafinska kupka za ruke ili stopala

180 kn

ZNAK crni.png

Maderoterapija: nevjerojatni rezultati , a metoda potpuno prirodna i neinvazivna

ZNAK crni.png

MADEROterapija 

U oblikovanju figure i borbi protiv celulita uz klasičnu ručnu anticelulitnu masažu u pomoć nam stižu i drveni valjci.

Maderoterapija, što u prijevodu znači "terapija drvetom", tehnika je porijeklom iz Kolumbije, a zasniva se na korištenju anatomski oblikovanih drvenih valjaka različitih dimenzija.

KAKO DJELUJE?

Ova 100% prirodna, neinvazivna metoda za cilj ima, ravnomjernim ritmičkim pokretima uz pomoć anatomski oblikovanih valjaka od prirodnog materijala, potaknuti usporenu limfu kako bi se iz tijela izbacile otpadne tvari, ubrzala cirkulacija i metabolizam te smanjila upala masnih stanica.

Nakon što se tretiranjem tkiva drvenim valjcima 'probudi' uspavani limfni sustav treba mu dati vremena da nagomilane toksine izbaci iz tijela te potakne cirkulaciju i metabolizam na brže trošenje masti, izbacivanje vode itd. Kako bi organizam imao vremena odraditi sve procese maderoterapija se radi u razmacima od 2 dana.

JE LI TRETMAN BOLAN?

Mehaničko tretiranje celulita u prvih nekoliko tretmana zasigurno nije ugodno, ali nije ni toliko bolno da se ne može izdržati. Konačan rezultat će, sigurne smo, opravdati nelagodu koja se osjeća tijekom prva 2-3 tretmana, a svakim sljedećim masaža sve više godi pa čak i opušta. Nakon tretmana uglavnom se osjeća blaga bol slična upali mišića koja ukazuje na to da se u tijelu događaju promjene te da maderoterapija stvarno djeluje

 

KADA SE VIDE PRVI REZULTATI? 

Osim željenog estetskog efekta – smanjenja obujma i oblikovanja figure, elastične kože na bedrima, stražnjici i trbuhu te razgradnje celulita tretmanom se postiže kompletna detoksikacija, opuštanje organizma i pozitivni efekti na cjelokupno zdravlje.

Za optimalne rezultate preporučuje se 10 ili više tretmana (što uvelike ovisi i o motiviranosti te životnim navikama klijentice, tjelesnoj masi, građi tijela i slično). Uvijek je najbolje konzultirati se s kozmetičarkom kako bi se definirao idealan paket tretmana za postizanje najboljih rezultata. Konkretno većina klijentica prve veće promjene osjeti i vidi nakon 4 ili 5 tretmana.

 

MADEROTREAPIJU NE PREPORUČAMO AKO. . .

 

Iako potpuno prirodan ovaj oblik masaže se ne preporučuje trudnicama, osobama s proširenim venama i izraženim kapilarama te osobama s kožnim oboljenjima kao što su psorijaza, ekcem i slično. Također je važno znati da se tretman ne smije izvoditi za vrijeme menstruacije.

TRAJANJE TRETMANA: 45min

CIJENA: 120,00 kn po tretmanu 

PAKET (15 TRETMANA): 1.800,00kn

ZNAK crni.png

MATCHA detox lica

MATCHA PRAH - TAJNA LIJEPE KOŽE

Maska za lice od matcha zelenog čaja osvježava, pročišćava i hrani kožu prirodnim sastojcima i antioksidansima. Prisutnost vitamina C i E doprinose normalnoj funkciji kože lica, održavaju ju zdravom i mekom, ujedno ublažavajući upale i prerano starenje kože.

ZNAK crni.png