HOB blog

Pogled iz druge perspektive...

Stres je s jedne strane veliki problem i posljedica modernog načina života dok s druge strane predstavlja uvjetno rečeno pomodni izraz koji se ponekad i neopravdano pretvara u izgovor za sve i svašta...

Prije nego počne 'blagdansko ludilo' želimo Vas podsjetiti da, od silnih priprema i poklona, ne zaboravite uživati u onome zbog čega zapravo volimo prosinac.

Kada promijenimo kut gledanja određene situacije potpuno promijene 'oblik'. Razmislite... Koliko nas dugo zapravo ostvarena želja čini sretnima?

Zamislite sljedeće…

Želite bolji posao – ostvari se. Želite putovati – ostvari se. Želite veći stan, bolji auto, više novca...

Budući da baš i nije moguće izbjeći rast dlačica najpametnije je analizirati dobre i loše strane svake tehnike depilacije te  izabrati onu koja se dugoročno najviše isplati (u svakom smislu).

Zato što uvijek pronađete logičan razlog da riječ ODUSTAJANJE zamijenite nekim drugim, manje negativnim izrazom i tako sami sebi i cijelom svijetu opravdate činjenicu da ste ponovno izabrali ići lakšim putem.

Cijeli ovaj vodič zamišljen je i napisan tako da bi Vama pomogao u izboru te kako bi pri posjetu kozmetičkom salonu mogli razumjeti o čemu Vaša manikerka priča.

Trendovi se mijenjaju tako brzo, a mi sve više okrećemo „receptima“ naših baka kako bi dobili odgovor na izazove koje pred nas postavlja suvremeni način života

Please reload

NOVI TEKSTOVI

Stres ili nešto drugo?

29.11.2018

1/32
Please reload

SVI TEKSTOVI

Please reload

ARHIVA

Please reload

PRETRAŽI PO TAGU