spring-beauty-woman-natural-cosmetics-co

anitstres tretmani i seminari

...my stress stresses me out to the point where i'm too stressed to deal with my stress!

ZNAK crni.png

ANTISTRES SEMINAR

Naučite kako se, u ovom ubrzanom načinu života, osloboditi stresa, kako povećati produktivnost i osjećati se odmorno.

Svakodnevno smo pod velikim opterećenjem privatnog i poslovnog života, a pri tome izloženi buci, zračenju i vibracijama gradskog okruženja.


Javljaju se tzv. bolesti modernog svijeta; glavobolja, umor, alergije, nervoza, iscrpljenost, bol u prsima, itd.

Na ovom seminaru učimo kako ukloniti svjesne i podsvjesne uzroke stresa na brz i jednostavan, svakodnevno primjenjiv način opuštanja.

Nakon ovog seminara povećat će Vam se motivacija fokusiranost, kreativnost, bit će te odmorniji i opušteniji, a život će Vam imati veći smisao i ljepotu.

Trajanje seminara: 

  • 1 x 3 sata,

  • 1 x 2 sata,

  • te individualne konzultacije


Cijena seminara: 1.600,00 kn + PDV

ZNAK crni.png

ENERGETSKA ANTISTRES MASAŽA

Energetska anitstress masaža bazira se na masaži u trajanju od sat vremena i energetskom tretmanu uz duboko vođenu meditaciju.

Energetska antistress masaža trebala bi, u današnje vrijeme, biti ritual, navika, obaveza koju dugujemo sebi! Živimo užurbanim životima, ne stignemo uživati u lijepom i pozitivnom, zaokupljaju nas često nevažne stvari. Opterećuju nas stvari kojima to ne bismo smjeli dopustiti i zaboravljamo na ono što je uistinu bitno – na naše najdraže, na hobije koji nas opuštaju, na sebe. Svaka je promjena stresna, svaka očekivanja unose nemir, nesigurnost i neizvjesnost postali su sastavni dio svakodnevnice i treba se tome oduprijeti.

House of Beauty energetska antistres masaža u trajanju od 90 minuta posebna je po tome što prvih 20-30 minuta odvajamo za energetski tretman čiji je osnovni cilj osloboditi Vas od briga, nedoumica, tuge i svih ostalih osjećaja koji Vas sputavaju i opterećuju. Na Vama je da legnete, opustite se, uživate u umirujućoj glazbi i ugodnoj atmosferi, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Drugi dio, odnosno sljedećih 60 minuta posvećeno je čistom hedonizmu i uživanju u iznimno ugodnoj antistres masaži.

Najboji dio ovog tretmana je što će, nakon oslobađanja velikog dijela fizičke, mentalne i duhovne napetosti, osjećaj opuštenosti, snage, poleta i ispunjenosti pozitivnom energijom potrajati danima. Ako mislite da smo suviše subjektivni pročitajte osvrt naše klijentice koju je energetska antistres masaža oduševila na prvu. 

ZNAK crni.png